sve u znaku ljubavi

Maja Šuput uhvaćena u strastvenim poljupcima s novom ljubavi

20.12.2017 u 13:26

Bionic
Reading

Nakon već tradicionalno humanitarnog koncerta 'Želim život' Maja Šuput potrčala je u zagrljaj svog novog dečka, menadžera Nenada Tatarinova te su prvi put pred javnosti izmijenili strastvene poljupce

'Ono kad siđeš s pozornice i dečko ti kaže: Bravo ljubavi', ponosno se pohvalila videom na Instagramu Maja Šuput. Kratki, ali slatki video pokazuje strastvene poljupce zaljubljene pjevačice i njezine nove ljubavi.

'Žena u mojim godinama točno zna što želi, a još više zna što ne želi! Tako da je meni to bilo vrlo jednostavno, really. Jako smo se brzo našli, a on je bio vrlo brz i ekspeditivan po tom pitanju! Kao 'to je to'. Moje i gotovo', rekla je nedavno vrckasta Maja, kojoj je šarmantni Nenad nakon nekoliko godina samoće ponovno vratio vjeru u ljubav. 

Nenad Tatarinov, generalni direktor D-resorta Šibenik Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Romansa naše slavne pjevačice svakim danom sve više napreduje, pa se tako pohvalila i kako već žive zajedno, a da je veza zaista ozbiljna, potvrđuje i to što ga već vodi na sve svoje nastupe. 

Veceras je sve bilo u znaku ljubavi ❤️❤️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Tako je bilo i sinoć, kada je već tradicionalno sudjelovala kao gošća na humanitarnom koncertu 'Želim život' Zaklade Ana Rukavina. Maja je prvo zagrijala sve okupljene na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića s nekoliko svojih posljednjih hitova, a potom potrčala u zagrljaj svom dragom koji ju nije ispuštao iz ruku. 

  • +56
12. humanitarni koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX