vrckasta pjevačica

Maja Šuput se zaigrala pa zaboravila da ima dečka

18.12.2017 u 11:34

Bionic
Reading

Posljednja četiri mjeseca popularna pjevačica ne krije koliko je zaljubljena i sretna u ljubavi koju je pronašla s menadžerom Nenadom Tatarinovom, no čini se kako je tijekom nedjeljne emisije 'Supertalent' na trenutak zaboravila na njega

Raskošna crvena toaleta, velika dijamantna ogrlica i savršeni plavi uvojci bili su ove nedjelje dobitna kombinacija za našu pjevačicu Maju Šuput, koja je zabljesnula glamuroznim izdanjem, ali i iznenadila neočekivanom izjavom. 

Poput prave princeze, vrckasta pjevačica ponosno je pokazala da uz malo truda može postati prava dama. 

Iako smo ju navikli gledati u oskudnim izdanjima, u kojima su bujne obline gotovo uvijek u prvom planu, Maja posljednjih nekoliko mjeseci, otkada je svijetu obznanila da je sretno zaljubljena, ne krije promjene i u modnom izričaju.

Home 🏡

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Vrckasta pjevačica naime već četiri mjeseca ljubi 34-godišnjeg menadžera Nenada Tatarinova, direktora u jednom šibenskom hotelu, te je nekoliko puta naglasila kako ju je oborio s nogu i koliko je sretna što su zajedno. 

  • +10
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Muškarci koji su onako fini, uglađeni, poduzetnici, koji vole iste stvari kao i ja, a to je gastronomija, to su putovanja, hoteli, tako da mislim da sam našla matching point', izjavila je nedavno Maja o tome kakve muškarce voli te otkrila kako je romansa počela kad je odsjela u njegovom hotelu. 'Usred moje ljetne turneje, kad se čovjek najmanje nada. Da sam tražila, ne bih našla', pojasnila je.

No u jednom trenutku natjecateljske emisije 'Supertalent', koja se emitirala uživo na Novoj TV38-godišnja pjevačica kao da je zaboravila na svog dragog.

Nenad Tatarinov, generalni direktor D-resorta Šibenik Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon nastupa i otpjevane božićne pjesme, za čije je potrebe svoju toaletu skratila i u jednom ju potezu pretvorila u haljinicu, Maja je šokirala mnoge. 

Krenula je recitirati svoj broj mobitela i aludirala na to kako bi joj se trebali javiti svi zgodni i slobodni muškarci stariji od 18 godina. Shvativši što je izjavila, brzo se ispravila i kazala kako ima dečka pa to nije potrebno. 

Judges @supertalenthr 🎉🎉can't wait new show on Sunday 📽📽

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)