KRALJICA PLAŽE

Maja Šuput u izazovnom kupaćem kostimu prava je bomba

10.07.2018 u 17:55

Bionic
Reading

Domaća estradna zvijezda trenutno odmara sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom na Hvaru odakle se obožavateljima redovito javlja putem Instagrama. Međutim jedna fotografija Maje Šuput u vrućoj pozi i izazovnom kostimu sve je bacila u trans

Kada Maja Šuput odlazi na godišnji odmor budite sigurni da će narednih nekoliko dana na društvenim mrežama prevladavati njezine vruće fotografije, koje barem muški dio publike neće ostaviti ravnodušnim.

Tako je bilo i kada se jutros uputila na Palmižanu gdje je provela ostatak dana sunčajući se u izazovnom bijelom kupaćem kostimu dok joj je društvo pravio zaručnik Nenad Tatarinov.

Island vibes 💦☀️🧜🏿‍♀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Upravo on zaslužan je i za jednu fotografiju koja je publiku posebno oduševila, a na kojoj Maja pozira istaknuvši pozadinu u prvi plan. 'Dobra guza, još bolja pozicija', 'Predivna', 'Kakva inspiracija', samo su neki od komentara 15 tisuća fanova koji su ovu objavu lajkali.

Ja bih da je ovako svaki dan 😎

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Naravno, našlo se i onih koji su pritom zaključili da je pjevačica ipak koristila photoshop i obradila fotografiju. 'Kad Maja Šuput od svoje minijaturne guzice napravi Kim Kardashian ass. Majica, zašto svaki puta tolko pretjeraš photoshopom, pa ljudi ti se smiju’, zapitala se jedna od korisnica ove društvene mreže.

Barbie na moru 💦

A post shared by majasuput (@majasuput) on

  • +2
Maja Šuput u Italiji Izvor: CMC / Autor: Dalibor Petko Show