zasluženi odmor

Maja Šuput traži predah na popularnom grčkom otoku

28.07.2017 u 06:49

Bionic
Reading

Pjevačica je u četvrtak ujutro spakirala kofere i krenula na još jedno putovanje. Svojim obožavateljima na Instagramu poručila je da ide na odmor, a nakon što je stigla na grčki otok Mikonos pokazala je gdje će boraviti sljedećih dana. Budući da je riječ o mjestu poznatom po burnom noćnom životu, ne sumnjamo da će Maja Šuput idućih dana objavljivati atraktivne fotografije

Kad uslijed gotovo svakodnevnih gaža osjeti umor i, kako to šaljivo zna reći, zaprijeti joj 'raspad sustava', Maja Šuput uzme predah i počasti se zasluženim odmorom na nekoj od omiljenih destinacija. I ovog puta odlučila se za Grčku, koja je postala njezino tradicionalno ljetno odredište.

Maja često putuje s Lanom Čermak. Zadnje su skupa boravile u Meksiku, a ta je zemlja pjevačicu oduševila jer je nedavno izjavila da joj je to bilo jedno od najljepših putovanja. No obožava i Miami.

'Miami je mjesto u kojemu bih jednog dana sigurno voljela zasnovati obitelj i provesti ostatak života. Nadam se da će tako i biti. U budućnosti se zamišljam daleko od Hrvatske. Kao potpuno nepoznata osoba, s jednim malim 'demonom' u naručju! Moje dijete sigurno neće visjeti danonoćno po knjižnici', izjavila je nedavno za Slobodnu Dalmaciju.

Osim nastupa, Maja snima 'Supertalent', u kojem je u žiriju s plesačem Davorom Bilmanom, glumcem Jankom Popovićem Volarićem i opernom pjevačicom Martinom Tomčić.

Vacation mode ON ✈️🔥☀️🌊💃🏼🍾🍾 😎😎😎Mikonos ✈️✈️

A post shared by majasuput (@majasuput) on