TRBUŠČIĆ POKAZALA I OBOŽAVATELJIMA

Maja Šuput otkrila kako je mužu priopćila trudnoću: 'Kad sam mu pokazala crtež na trbuhu, čovjeku su krenule suze'

17.10.2020 u 11:55

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput nedavno je vojsku svojih obožavatelja obradovala viješću da sa suprugom Nenadom Tatarinovom iščekuje prvo dijete.

Pjevačica Maja Šuput nedavno je vojsku svojih obožavatelja obradovala viješću da sa suprugom Nenadom Tatarinovom iščekuje prvo dijete.

Vrckava Maja sada je otkrila i originalan način na koji je sretnu vijest objavila svome suprugu.

Taj dan su se, kaže Maja, baš spremali na more i nije mogla dočekati da Nenad stigne kući da s njim podijeli najsretniju vijest.

'Tih sat vremena dok sam čekala da dođe po mene, mislila sam da ću izgorjeti. Dok sam ga čekala na trbuhu sam si nacrtala bebu i strelicu. Kad je došao, ja mu kažem da mu moram nešto reći, a on već kofere nosi. Digla sam majicu i čovjek gleda beba, strelica, trbuh i samo su mu krenule suze. Bilo je jako simpatično', kaže za Jutarnji list Maja i priznaje da je od velikog šoka zaboravila stisnuti snimanje na kameri koju je namjestila tako da snimi njegovu 'facu'.

Majin kalendar nastupa uvelike je ispunjen svadbama, a katastrofalnu poslovnu sliku 2020. godine trebala je popraviti 2021. godina, no prioriteti joj se sada mijenjaju.

'Kad je Stožer po županijama počeo ograničavati ljude, svi su mladenci termine prebacili za sljedeću godinu. Trebate vidjeti kalendar za 2021. Popunjen je beskrajno, posebno kad pribrojite svadbe od ove godine plus one koje odavno imaju termine za iduću. Bit će to, ako Bog da, jedna super radna i vesela godina. No, otkad sam saznala da sam trudna, okupirana sam time, da to lijepo prođe, i posao mi je u drugom planu', iskreno priznaje radoholična pjevačica.

Buduća mama ozbiljno je shvatila svoju ulogu pa je odlaske u teretanu zamijenila trudničkim pilatesom.

'Da mi je netko rekao prije par mjeseci da ću ići na trudnički pilates rekla bi da je lud. Uglavnom, gym sam zamjenila ovim fenomenalnim treningom za trudnice pod stručnim okom privatne trenerice. Ovo je toliko zabavno da idem 3 x tjedno, a uvijek sam mislila da je pilates dosadan. Cilj - zdrava trudnoća i brzi oporavak nakon poroda', napisala je Maja i podijelila fotografije u ružičastoj opremi za vježbanje, na kojima se nazire i trudnički trbuščić.