trenutci nježnosti

Maja Šuput pokazala kako izgledaju njezini prvi dani sa sinom: 'Toliko smo zaljubljeni u njega'

24.03.2021 u 11:30

Bionic
Reading

Javnost je na društvenim mrežama pratila sve detalje oko trudnoće kraljice svadbi, a sad će i brojne sretne trenutke njezinog prvog djeteta kojeg je rodila prije tjedan dana. Najnovijom objavom je naprosto oduševila

'Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku', pohvalila se Maja Šuput s fotografijom na kojoj leži pored svog prvog djeteta i nježno pridržava njegovu ruku. Ovaj prizor i dječačić čije ime još nije poznato javnosti koji spokojno spava pored mame, oduševio je njezine pratitelje.

Prije te fotografije, dan ranije je pratiteljima i fanovovima pokazala kako se uredila uoči odlaska na porođaj. 'Doslovno par sati prije poroda skockala sam se za jedno snimanje gdje sam promovirala nešto super novo... Još vam nisam stigla reći ništa o tome, znamo svi zašto. Ali, ok, bar sam pristojno izgledala na porodu', opisala je Maja fotografije nakon sređivanja.

Podsjetimo, pjevačica je rodila prije sedam dana u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Na svom Instagram profilu ubrzo je podijelila i prvu fotografiju sa sinom koja je izazvala opće oduševljenje. 'Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati do zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve', poručila je Maja koja je rodila u 38. tjednu trudnoće.

  • +3
Maja Šuput na Rujanfestu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL