2021. JE NJEZINA GODINA

Maja Šuput s obožavateljima podijelila snimke ultrazvuka i otkrila kako će izgledati njezin sin

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 01.01.2021 14:43
  • Objavljeno 01.01.2021 u 11:21
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram; montaža tportal

U ovoj 2021. godini Maja Šuput će napokon otkriti kako je to uživati u majčinskoj ulozi, budući da bi uskoro na svijet trebao stići njezin sin. Pjevačica ne krije koliko je ushićena zbog trudnoće, a sada je s obožavateljima podijelila intimne trenutke

'Jel gotova 2020??? Jel stvarno prošla??? Smijem maknut ruku i reći dobro nam došla NOVA 2021?????? Od najvećeg srca želim vam samo dvije stvari - da budete zdravi i da imate mirno tlo! Bez svega ostalog očito možemo dragi moji. Idemo u novi život, jači složniji no ikada! Samo ljubav.'

Napisala je to na svom Instagram profilu pjevačica Maja Šuput i uz to objavila fotografiju sa ultrazvuka na kojoj je u prvom planu lice njezinog još nerođenog djeteta. Maleni nosić i pune usne te malena ruka koja prekriva oči raznježila je sve.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov u 2021. će prvi puta iskusiti čari roditeljstva, budući da će pjevačica uskoro roditi svog prvog sina.

Da očekuju nasljednika otkrili su nedavno i to snimljenim videom kojeg su objavili na Instagramu. Na njemu supružnici Tatarinov otvaraju kutiju iz koje izlaze baloni u plavoj boji.

  • +8
  • +5

Maja Šuput

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL