NA INSTAGRAMU

Maja Šuput na poseban način obilježila drugu godišnjicu braka: 'Nisam boljem mogla reći - da'

11.05.2021 u 12:47

Bionic
Reading

Baš kao i sve što joj je važno u životu, tako je i sada pjevačica obilježila i podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu. Ovoga puta glavna zvijezda nije bila njezin sinčić Bloom, već njezina udaja za Nenada Tatarinova. Ceremonija vjenčanja održana je prije točno dvije godine u Istri

'Nisam boljem mogla reći 'da'. Sretna ti druga godišnjica najljepšeg braka, ljubavi. Do zauvijek pa opet'', napisala je to na svom Instagram profilu pjevačica Maja Šuput i svom suprugu Nenadu Tatarinovu, uz pregršt fotografija s vjenčanja, čestitala na 2. godišnjici braka koju slave.

Vjenčanje je tada održano u luksuznoj vili Meneghetti u istarskim Balama, a za svoj dan iz snova, Maja Šuput je imala čak tri vjenčanice. U jednoj je dočekivala goste prije ceremonije, potom se presvukla u raskošnu vjenčanicu, koju je dizajnirao njezin najbolji prijatelj Marko Grubnić, a u kojoj je izrekla 'sudbonosno da', dok je za rezanje torte imala kraću varijantu haljine.

A uoči druge godišnjice braka supružnici Tatarinov dobili su najljepši poklon kada im se rodio njihov prvi sin, kojeg su nazvali Bloom. Upravo je on, otkako se rodio, glavna zvijezda Majinog Instagram profila, na kojem se sada prisjetila i vjenčanja.

Maja Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram