IDILIČNI PRIZORI

Maja Šuput i Marijana Batinić otišle u planine, jedva su dočekale boravak na snijegu

01.02.2023 u 12:52

Bionic
Reading

Zima traje, a mnogi naši poznati pune baterije na različitim krajevima svijeta. Neki od njih su pobjegli u toplije krajeve poput dok je drugima miliji odlazak na skijanje

Nakon dva tjedna nezaboravnog boravka u tropskim krajevima, na Mauricijusu, obitelj Tatarinov vratila se u Hrvatsku i svojim obvezama. No, nije dugo vremena prošlo do sljedećeg 'bijega' iz grada. Maja Šuput ovaj put nije otišla daleko.

Ovog puta tročlana obitelj odmara na mjestu gdje snijega ima 'na metre', točnije na Plitvičkim jezerima. Kako se 'kraljica svadbi' pohvalila na svom Instagramu, njezin je sinčić Bloom po prvi put vidio snijeg. Premda mališan obožava pijesak i more, očito mu se sviđaju i snježne pahulje. Sudeći po komentarima, dječak koji će u ožujku ove godine proslaviti drugi rođendan, već ima pravu vojsku obožavatelja.

Nakon aktivnosti na snijegu, ugrijali su se u toplom bazenu u luksuznoj kućici. Nasmijani sin i mama veselo su pozirali tati Nenadu, a po fotografijama se moglo vidjeti koliko se dobro zabavljaju.

I Marijana Batinić je na Instagramu otkrila da uživa u zimskim radostima. Sa svojom obitelji uputila se u planine. Pokazala je kako prelazi granicu i da je oduševljena što nema čekanja, a onda se jaila i sa svoje trenutne destinacije. 'Snijeg se ponovno vratio, a tako sam i ja', piše sa skijanja jedno od najomiljenijih televizijskih lica današnjice.

Ovog puta lokacija koju su odabrali je nepoznata. Jednom prilikom RTL-ova voditeljica je otkrila kako to da rođena Dalmatinka toliko voli snijeg. 'Još u srednjoj školi sam počela skijati, kad su me obiteljski prijatelji poveli na skijanje u austrijski Söll, a ljubav se rodila odmah. Brzo sam proskijala i s neopisivim guštom se spuštala niz snježne padine', prisjetila se.

  • +5
Marijana Batinić Izvor: Profimedia / Autor: Ranko Suvar / CROPIX