nakratko je 'odahnula'

Marijana Batinić pokazala kako joj ponekad dobro dođe sestrina pomoć

23.01.2023 u 11:58

Bionic
Reading

Dugogodišnja RTL-ovka i jedno od omiljenih televizijskih lica Marijana Batinić nikada nije krila koliko je bliska s mlađom sestrom Karlom iako je od nje starija čak 18 godina. A da joj ona koji put može 'dati ruku', moglo se vidjeti na Instagramu

Marijana Batinić uživa u svom novom domu. Prošle godine, ona i suprug Matej Pašalić odlučili su gradsku vrevu, ponajprije zbog djece i psa, zamijeniti mirnijim zagrebačkim kvartom. Okupljanje oko stola joj je, izjavila je ranije, najvažniji trenutak u danu. Hrana u njezinoj obitelji, objasnila je, 'nikad nije bila samo pogonsko gorivo i izvor nutrijenata', nego ih je povezivala i spajala te su uz hranu stvarali najljepše uspomene i sličice iz djetinjstva.

Njezina majka je i danas stalno 'oko kužine', a i Marijana se trudi donekle preslikati atmosferu svog splitskog doma. Ondje je proteklog vikenda stigla i njezina sestra Karla. 'Došla tetka, konačno', opisala je nježnu i veselu fotografiju koju je pokazala obožavateljima na Instagramu. Na njoj se može vidjeti kako su oko stola okupljeni najmlađi, Marijanine djevojčice i Karla koja ih pokušava nahraniti.

Inače, Marijana i njezina sestra, do sada su u više navrata zbunile obožavatelje svojim gotovo identičnim izgledom, a kako vrijeme prolazi, sestre kao da sve više nalikuju jedna drugoj. Voditeljica je 2021. godine otkrila da je jedva nagovorila sestru na preseljenje u Zagreb.

  • +5
Marijana Batinić Izvor: Profimedia / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Opisala je da je Karli 'bilo ljepše joj je na materinoj spizi', ali da je 'presudilo to što se učilište koje je htjela upisati 'nalazi u metropoli'. Karla je inženjerka pomorskog menadžmenta, a postat će i menadžerica odnosa s javnošću. Podsjećamo, osim nje, Marijana ima i 12 godina mlađeg brata Darka.