nova frizura

Marijana Batinić nakon Nove godine odlučila unijeti malo svježine i promijeniti look

06.01.2023 u 13:37

Bionic
Reading

Simpatična TV voditeljica vodi brigu o svojoj kosi, o čemu često svjedočimo i na njezinom Instagram profilu. Ulaskom u novu godinu odlučila se ošišati 'zavjesa' šiške, ali i promijeniti boju u svjetliju nijansu

Nova godina vrijeme je kada većina donosi velike odluke i u svoj život unosi različite promjene. Upravo tako postupila je i simpatična voditeljica Marijana Batinić! U prvim danima 2023. godine Marijana se odlučila promijeniti frizuru i unijeti malo svjetlijih tonova.

Kosu je skratila, no ipak joj je ostalo dužine za različite frizure, makar Batinić preferira jednostavne lookove raspuštene kose. Odlučila je ošišati popularne 'zavjesa' šiške koje su već nekoliko godina omiljeni izbor žena koje žude za promjenom frizure.

Tamnijoj smeđoj nijansi odlučila je pridružiti nekoliko pramenova pa kosa izgleda kao da je dalmatinskim suncem okupana, kako i priliči simpatičnoj Splićanki.

Ošišala ju je njezina rodica Danijela, za koju kaže da ju šiša već dugi niz godina. Rodice su zajedno prošle različite frizure, kojih se Marijana s osmijehom prisjetila i u opisu ispod videa u kojem je podijelila s pratiteljima svoju novu frizuru.

'Imam novu boju, dužinu kose i ‘zavjesa’ šišku… i staru frizerku koja mi se s kosom igra od moje četvrte (njene šeste!) godine. Prošle smo sve, od pramenova na kapu, preko cufova i bafa, faze 'fazan' pa sve do balajaža. I još smo tu - s manje kose, ali i manje ispucanih vrhova', napisala je Marijana.

  • +5
Marijana Batinić Izvor: Profimedia / Autor: Ranko Suvar / CROPIX