TKO SE SVE ZALJUBIO?

2023. godina spojila je nespojivo i donijela ljubav onima koji su se najmanje nadali

26.12.2023 u 10:47

Bionic
Reading

Odavno znamo da među bogatima i slavnima ljubav nije nešto što traje. Mnoge ljubavne priče bile su samo hir, a takva je bila i 2023. godina koja je donijela veze od kojih su neke trajale toliko kratko da ih se ni ne sjećamo, no ostale su zabilježene

Da su nam samo godinu dana ranije rekli kako će se spojiti Harry Styles i Emily Ratajkowski ili Timothee Chalamet i Kylie Jenner, rekli bi da su ludi, no kako život, a osobito ljubav, uvijek piše neke čudne priče, i to se ostvarilo. 2023. godina bila je uistinu zanimljiva kada je o ljubavnim spajanjima riječ.

I dok se neke veze razvijaju u nešto jako lijepo, neke su odavno okončane. Podsjetimo se redom svega.

Tom Brady i Irina Shayk

Ljeto koje je iza nas bilo je fatalno za sportaša Toma Bradyja i prelijepu Ruskinju Irinu Shayk. Na nju je Brady oko bacio nakon razvoda od Gisele Bündchen, dok Irina iza sebe ima vezu s Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćerkicu Leu de Seinu.

Unatoč nagađanjima da se veza ipak razvodnila, nedavno su snimljeni ponovno zajedno i to u večernjem izlasku.

Irina Shayk i Tom Brady Izvor: Profimedia / Autor: SPLASH/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gigi Hadid i Bradley Cooper

Iako su se trudili proći ispod radara, paparazzi u New Yorku mogli su ove godine trljali rukama jer su usnimili novi par Gigi Hadid i Bradleyja Coopera. Njihova veza navodno je poprilično ozbiljna, a Cooper već razmišlja o kupovini nove nekretnine i to u Pennsylvaniji kako bi bio što bliže svojoj dragoj.

Taylor Swift i Travis Kelce

Nakon šuškanja da se viđa s Fernandom Alonsom, a potom i kratke avanture s Mattyjem Healyjem, čini se kako je Taylor Swift napokon pronašla onog pravog. Riječ je o Travisu Kelceu, igraču Kansas City Chiefsa, zbog kojeg je Taylor počela obilaziti utakmice gdje navija za svog dragog.

Za njihovu romansu doznalo se ljetos nakon što je Kelce 'svratio' na jedan od koncerata turneje Eras. Nakon toga bio je prisutan često u backstageu, diljem Amerike i Južne Amerike, a ona je stalna gošća u počasnoj loži na njegovim utakmicama.

zavodljivo izdanje

Taylor Swift u zanimljivom društvu vatreno bodrila dečka s tribina

Pogledaj galeriju

Kylie Jenner i Timothée Chalamet

Kada se u travnju 2023. počelo šuškati o navodnoj romansi Kylie Jenner i Timothéeja Chalameta, u taj spoj ama baš nitko nije mogao povjerovati. On glumac, ona poduzetnica i influencerica koji dolaze iz toliko različitih sredina da nitko ne zna št ih je spojilo.

Ipak, stvari su i više nego ozbiljne, a zajedno su bili i na finalu US Opena. Ipak, na njegovu premijeru 'Wonke' Kylie je odlučila doći potajice, a sve kako ne bi maknula fokus s onoga što je bitno - njezin dečko zvijezda.

VIŠE SE NE KRIJU

Strastveni poljupci Kylie Jenner i Timotheea Chalameta na finalu US Opena

Pogledaj galeriju

Harry Styles i Emily Ratajkowski

U one veze 'plesali su jedno ljeto', ako ne i manje, zasigurno spadaju Harry Styles i Emily Ratajkowski. Nakon njezinog razvoda, a potom i brojnih kratkih avantura, kao i njegovog prekida s Olivijom Wilde, njih su se dvoje spojili ni manje ni više nego u Tokiju, gdje su ih obožavatelji snimili kako se strastveno ljube pored automobila.

Avril Lavigne i Tyga

Kylie Jenner ne samo da je bila dobra posrednica za sebe, već je spojila i dvoje prijatelja - svog bivšeg dečka, repera Tygu i prijateljicu, pjevačicu Avril Lavigne. Njih dvoje spojili su se nakon što je ona prekinula zaruke s Derekom Smithom, a u javnosti su se prvi puta pojavili u veljači na Tjednu mode u Parizu. Veza je potrajala tek tri i pol mjeseca.

Kendall Jenner i Bad Bunny

Ono što se činilo kao prolazna romansa, ipak još traje. Nakon što joj je otpjevao pjesmu, Kendall Jenner nije mogla odoljeti šarmu Bad Bunnyja. Koliko dobro funkcioniraju i na privatnom i na poslovnom planu govori i da su zajedno snimili kampanju za Gucci. Unatoč šuškanjima da je vezi došao kraj, navodno su još uvijek zajedno, no trude se biti 'ispod radara'.

Selena Gomez i Benny Blanco

Nakon kratkih šuškanja da se viđa s nekadašnjim pjevačem One Directiona i bivšim partnerom Gigi Hadid, Zaynom Malikom, Selena Gomez sreću je pronašla ni manje ni više nego s Bennyjem Blancom. Široj javnosti i nije pretjerano poznat, no kada vam kažemo da je riječ o dobrom prijatelju Justina Biebera, nikada prežaljene Selenine ljubav, sve dobiva drugi smisao.

Ariana Grande i Ethan Slater

Da su njih dvoje u vezi prvo su doznali njihovi dotadašnji supružnici. Ljubav Ariane Grande i Ethana Slatera se rodila na snimanju 'Wickeda' u Londonu, gdje su toliko vremena provodili zajedno na setu, da su se na kraju zaljubili. O njihovoj vezi počelo se šuškati u ožujku 2023., a nakon što su finalizirali razvode, mogu bez zadrške uživati u svojoj obitelji.

Kevin Costner i Jewel

I ono što najmanje možemo vjerovati je da se nakon razvoda od Christine Baumgartner, Kevin Costner skrasio uz pjevačicu Jewel. Nakon svega što je proživio u 2023. u brakorazvodnoj parnici sa Christine, Kevin je na odmoru na Djevičanskim otocima 'kliknuo' sa Jewel, a mnogi šuškaju kako se među njima dogodila kemija.