PONOSNI TATA

Luka Šulić raznježio fanove simpatičnom slikom sa sinčićem

07.02.2018 u 17:23

Bionic
Reading

Luka Šulić, član proslavljenog čelističkog dvojca 2Cellos, postao je tata u studenome, a slatkom je fotografijom plavokosog sinčića u majici 2Cellos sve raznježio

Sudeći po svemu, Luka se sjajno snašao u roditeljskoj ulozi, a svaki slobodan trenutak provodi sa svojim najmilijima, sinom Valom i suprugom Tamarom. 

Baby Cello🤘👶🏻❤️ #2cellos

Objavu dijeli 𝓛𝓾𝓴𝓪 Š𝓾𝓵𝓲ć (@lukasulicworld)

Ponosni je otac na Instagram postavio fotografiju svog sina u majici s natpisom 2Cellos, što je izmamilo osmijeh na lice njegovim obožavateljima. 

  • +9
2Cellos Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Tomislav Veić

'Jako slatko. To je mala rock zvijezda poput svog tate', glasio je jedan od komentara, dok je drugi obožavatelj ostavio poruku: 'Stvarno slatka beba. Val je sretan što ima tatu koji je talentiran poput Luke i mamu koja ga toliko voli'-

  • +3
2Cellos u Ljubljani Izvor: Promo fotografije / Autor: Simone Di Luca

'Naše malo čudo - beba Val. Napokon je stigao jučer u 8:46. I mama i Val su odlično i jako sam ponosan na njih. Za mene je ovo bilo neopisivo, ali i vrlo dramatično iskustvo. Ispunjen sam radošću, srećom, brigama, suzama, smijehom... Toliko emocija u jednom danu. Ovo mi je zauvijek obogatilo dušu', napisao je tad poznati čelist ispod fotografije na kojoj za ručicu drži svog sinčića.

Inače, Luka je u vezi s Tamarom od listopada 2015. kada su po prvi put viđeni na koncertu Massima Savića u mariborskom klubu Rožmarin. Sudbonosno 'da' izgovorili su 7. srpnja 2017., nakon što je poznati violončelist kleknuo i zaprosio Tamaru na Novom Zelandu, tijekom turneje 2Cellosa.