razNježio obožavatelje

Luka Šulić pokazao sina: 'Ovo je čista ljubav'

11.12.2017 u 10:14

Bionic
Reading

I dok Stjepan Hauser uživa u druženju s fatalnom pijanisticom Lolom Astanovom, druga polovica 2Cellosa gušta u prvim tjednima roditeljstva. Luka Šulić sa suprugom Tamarom Zagoranski dobio je sina Vala prije nešto više od mjesec dana, a sada ga je prvi put pokazao na društvenim mrežama

Slavni čelist je na Instagramu objavio fotografiju sa sinom u naručju i time raznježio mnoge. 'Nedjeljna jutra poput ovog', napisao je Luka Šulić pored fotografije. 

Obožavatelji nisu krili oduševljenje pa su ga obasuli komplimentima. 'Najljepši osjećaj na svijetu', 'Preslatko', 'Izgledaš presretno, uživaj u nedjelji', 'Luka, tako ti pristaje ovaj mali frajer u tvojem naručju', 'Ovo je čista ljubav', samo su neki od komentara. 

Sunday mornings like this... ❤️👼🏼☀️🙏 #family #mylittleangel #love

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Luka je postao otac početkom studenoga, a on i supruga Tamara su malenoga nazvali Val. Par se vjenčao 7. srpnja, a zaručili su se na Novom Zelandu, dok je Luka bio na turneji. Njihova ljubav otkrivena je početkom listopada 2015., kada su uživali na koncertu Massima Savića u mariborskom klubu Rožmarin. Pozirali su fotografima, a tada je i nekoliko slovenskih portala izvijestilo kako je popularni glazbenik pronašao ljubav upravo sa zgodnom Mariborkom.

  • +14
Luka Šulić Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL