MALENA ROSA

Luka Šulić ne krije sreću: Nakon dva sina i kćeri stigla je još jedna beba, a znamo i ime

30.09.2023 u 16:15

Bionic
Reading

Nekadašnji član 2Cellosa, violončelist Luka Šulić na svom je Instagram profilu otkrio kako je njegova supruga Tamara prije nekoliko dana rodila četvrto dijete, malenu djevojčicu kojoj su nadjenuli posebno ime

'Prije samo nekoliko dana rođena je naša druga kćerka Rosa, ovdje u našem domu. Ponosan sam na nju i na moju nevjerojatnu ženu Tamaru, kao i na Vala, Hanu i Lea, koji su joj priredili nevjerojatnu dobrodošlicu iste minute kada je stigla. Osjećam se blagoslovljeno, zahvalno i pun života. Sada smo potpuni. S ljubavlju, Luka.'

Riječi su to koje je pored videa, kojeg je objavio na Instagramu, napisao violončelist Luka Šulić, otkrivši kako je njegova supruga Tamara rodila još jednu djevojčicu. Malena Rosa upotpunila je njihovu, od sada, šesteročlanu obitelj i napravila savršeni balans.

Da je Tamara ponovno trudna otkrio je u travnju Luka Šulić isto na Instagramu i to videom nastalim na odmoru peteročlane obitelji na egzotičnoj destinaciji prepunoj pješčanih plaža.

Luka Šulić Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Podsjetimo, Luka Šulić i Slovenka Tamara Zagoranski u prosincu 2017. godine postali su prvi puta roditelji, kada je na svijet stigao njihov sinčić Val, dvije godine kasnije, u lipnju 2019. rodila se i malena Hana, dok je najmlađi Leo stigao u ožujku 2021. godine.

Baš kao i sinčića Lea, i kćerkicu Rosu Tamara je rodila kod kuće.