USPOMENA S PUTA

Luka Nižetić u Vijetnamu izradio novi tatoo, evo kakav

24.01.2017 u 08:42

Bionic
Reading

Luka Nižetić pravi je zaljubljenik u tetovaže. I dok neki tvrde da im crtanje po tijelu služi kako bi istaknuli svoju osobnost, neki ih doživljaju kao modni detalj, no njemu svaka nova tetovaža ima posebno značenje. Svoje tijelo ukrasio je s desetak zanimljivih, a nedavno je kolekciji dodao i jednu novu

Često se za tijelo prekriveno tetovažama kaže da ne izgleda baš lijepo, da izgleda poput slikovnice. Međutim, postoje i oni kojima takvo što odlično stoji. Jedan od njih je i splitski pjevač Luka Nižetić kojem tetovaže, osim sentimentalne vrijednosti, daju poseban pečat stilu.

On je boravak u Vijetnamu iskoristio za uživanje u prirodnim ljepotama, gastronomskoj ponudi i noćnom životu te za još jedan odlazak pod iglu. Napravio je novi, jedanaesti crtež na svom tijelu, a sudeći po ljubavi prema takvom ukrašavanju tijela, imat će ih još.

Najnovija tetovaža koju ponosno nosi je - tigar. Upravo su Vijetnam, Tajland i Laos poznati po farmama tigrova. Videosnimku s tetoviranja postavio je, naravno, na Instagram.

Prvi je put Luka na tetoviranje otišao sa 16 godina i oslikao se japanskim znakom za dug život. Kako je bio maloljetan, mama mu je morala dati odobrenje.

Na tijelu među ostalim ima koordinate svog rodnog grada Splita, bijelu psinu, kompas, sidro, Platonovu izreku, japanski znak, vuka, stihove Radioheada i Michaela Jacksona.