ispunit će san

Luka Nižetić u pripremama za najveći izazov svog života

09.11.2021 u 10:14

Bionic
Reading

Splitski pjevač i vlasnik restorana Fabrika na Visu osim po dobrom glasu poznat je i po svojoj strasti prema zdravom životu. Nakon povratka iz Dalmacije u Zagreb, sve češće pokazuje fotografije gdje po novome održava svoju kondiciju i fit formu

Kako je Luka Nižetić ranije izjavio - 'spada u klasu optimist' i ne želi prepustiti depresivnim mislima, pa se 'nastoji okupirati malim stvarima kao što je vježbanje, šetnje, kuhanje, sviranje klavira, čitanje ili gledanje filmova, učenje stranog jezika', a u zadnje vrijeme posvećen je plivanju koje obožava.

Među ostalim je otkrio da mu je jedan od snova - plivanje s morskim psima. Dok to ne ostvari, trenira u zagrebačkom bazenu, a društvo mu pravi Mirela Kardašević hrvatska reprezentativka u podvodnom ronjenju s kojom se često družio tijekom proteklog ljeta.

Kad je Luka nedavno na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira u crnim kupaćim gaćama i s kapom za plivanje, (sa zanimljivim tetovažama u prvom planu) neki su ga čak usporedili sa holivudskim snagatorom Arnoldom Schwarzeneggerom. 'Mama, rodila si plijevača', šaljivo je pjevač napisao tada opisao svoju fotografiju.

  • +7
Luka Nižetić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX