kapetanova supruga

Britanci su se raspisali o supruzi Luke Modrića: 'Tko je Vanja Bosnić? Nije tipična WAGS-ica...'

18.12.2022 u 11:21

Bionic
Reading

Pobjeda hrvatske reprezentacije nad Marokom te osvajanje brončane medalje događaj je za pamćenje i to na svjetskoj razini. Posljedično pažnju stranih medija još u većoj mjeri privlače naši nogometaši, ali i njihove prekrasne supruge. Tako se britanski The Sun raspisao o supruzi kapetana Modrića, Vanji Modrić

U britanskom The Sunu osvanuo je članak pod naslovom 'Tko je supruga Luke Modrića, Vanja Bosnić, kada se hrvatska zvijezda oženila i koliko on ima djece?', a nakon toga su se Englezi pozabavili ljubavnim životom slavnog para.

Tako je Sun naveo da je Luka Modrić ključna je figura za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu, ali i za svoj klub Real Madrid.

A na svakom važnom koraku uz njega je bila te ga inspirirala supruga i agentica Vanja Bosnić, navodi Sun.

  • +21
Poznati na utakmici protiv Maroka Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

'Vanja Bosnić tri je godine starija od supruga Luke Modrića. Par se upoznao 2007. godine, dok je Vanja radila u sportskoj agenciji bivšeg izvršnog direktora zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića. Modrićeva supruga kasnije će preuzeti ulogu njegove agentice i osigurati mu dolazak u Real Madrid 2012.,' nastavlja britanski tabloid priču u supruzi našeg kapetana.

BRONCA ZLATNOG SJAJA

Dirljiv prizor s tribina: Luka Modrić nakon pobjede pohitao u očev zagrljaj

Pogledaj galeriju

'Za razliku od mnogih današnjih WAGsica, Vanja je povučena, pa čak nema ni javni Instagram profil', zaključuju Englezi.

Nakon toga pišu o Vanjinoj i Lukinoj obitelji, navodeći kako se su se vjenčali u svibnju 2010. u Zagrebu. 'Modrićev bivši suigrač iz Tottenhama i Hrvatske, Vedran Ćorluka bio im je kum na vjenčanju. Prvo dijete, sin Ivano, rođen je samo tri tjedna nakon vjenčanja. Nakon toga dobili su još dvije kćeri, Emu i Sofiju.

  • +34
Vatreni slave s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

Vanja, kao i cijela Lukina obitelj, kapetana su bodrili sa tribina iz utakmice u utakmicu na prvenstvu u Katru. Nakon maestralne utakmice i osvajanja bronce Modrić im je potrčao u zagrljaj, a diriljiv trenutak s ocem dugo će se pamtiti, baš i kada se našalio sa svojim malim kumčetom Ivanom, sinom Matea i Izabel Kovačić.