vikend iz snova

Ludo zaljubljena: Jelena Veljača u strastvenom 'klinču'

26.03.2022 u 19:58

Bionic
Reading

Domaća redateljica, glumica, aktivistica i jedna je od osnivačica inicijative SpasiMe uživa u trećem braku s Vitom Turšićem. Koliko je jaka njihova ljubav nerijetko voli podijeliti s ostatkom svijeta. I oni su jedni od onih poznatih koji će topli, proljetni vikend provesti u morskom ozračju

Jelena Veljača poprilično je aktivna na društvenim mrežama, a sa svojim pratiteljima svakodnevno dijeli brojne trenutke iz privatnog života. Sudeći po fotografijama, zaljubljenim golupčićima cvjetaju ruže.

Dan prije proslavili su rođendan njezine prijateljice, a za vikend se opušta na romantičnom putovanju. Jelena je podijelila fotografiju s plaže na kojoj ih se može vidjeti kako leže u strastvenom zagrljaju. Podsjećamo, iza sebe ima brakove s glumcima Jankom Volarićem Popovićem i Draženom Čučekom s kojim ima kćer Lenu. Vito također iza sebe ima brak i djecu.

'Brak je danas simbol, metafora, gotovo ritualan čin. Ali, on je u p sociologije ekonomska zajednica, prije nego ljubavna. Nažalost, u takvoj su žene redovno izvlačile deblji kraj. Drago mi je da takav brak odumire. Podržavam onaj koji je zaista ljubavna zajednica. U takvom i živim. Ali, ti brakovi, istina, nisu stabilni kao oni naših baka. Samo ja to ne romantiziram, naprotiv, doživljavam to kao napredak. Naše se bake naprosto nisu mogle razvesti, pa se pitanje njihove sreće rješavalo onako kako bi im 'grah pao'. Mi možemo. Blago nama', izjavila je Jelena Veljača nedavno za Graciju.

  • +3
Jelena Veljača Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX