sretna i zaljubljena

Opet se hvali: Nezaboravan vikend je pred Jelenom Veljačom, sa suprugom je na romantičnom putovanju

04.02.2022 u 10:22

Bionic
Reading

Mnogi jedva čekaju vikend kada se nakon radnog tjedna mogu posvetiti sebi i uživati u odmoru. Producentica, spisateljica i aktivistica sa suprugom Vitom Turšićem u četvrtak se pohvalila da je pred njom predivan vikend kojeg će provesti u našem susjedstvu, točnije u Crnoj Gori

Čim je stigla na odredište, Jelena Veljača je svojim pratiteljima i prijateljima pokazala gdje će uživati i opuštati se narednih dana. Riječ je o jedna luksuznom resortu otvorenom u srcu Boke kotorske u ožujku protekle godine koji nude više bazena, restorana, barova i spa wellness sadržaja.

Ona i njezin dragi odmah su iskušali čari luksuznog sadžaja, a palo je i obavezno vježbanje joge te đir po sunčanoj plaži o čemu je producentica, spisateljica i aktivistica potanko fotografijama i video snimkama izvijestila na Instagramu. 'Partner u životu, konačno sam te pronašla', opisala je jedan od prizora.

Ornela Vištica odmah je komentirala kako su na odličnom mjestu, a manekenka Helena Šopar 'kako joj suprug stoji'. Zaljubljena Veljača je replicirala na to: 'Vito? Pa najbolje'. Inače, prije Crne Gore, Jelena Veljača je sa svojom djevojčicom Lenom guštala u zimskom ugođaju na Plitvicama.

  • +3
Jelena Veljača i Vito Turšić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL