ZABAVE NE NEDOSTAJE

Ludo ljeto na Hvaru: Bivša djevojka Brune Petkovića uživa u društvu prijateljica i golišavih, isklesanih udvarača

11.08.2020 u 10:38

Bionic
Reading

Model Tea Slavica, koja se prošle godine prijavila na izbor za Miss, javnosti je najpoznatija zbog svoje veze s nogometašem Brunom Petkovićem. Par se prije nekoliko mjeseci razišao, a Bruno je u centru pažnje zbog nove veze s Ivom Šarić. Ni mlada Tea pritom ne gubi vrijeme

Nogometaš Bruno Petković navodno je sve do nedavno uživao na ljetovanju s novome djevojkom Ivom Šarić. Iako su oboje vrlo tajnoviti po pitanju svoje veze, određeni domaći mediji uvjereni su da su Bruno i Iva već neko vrijeme zajedno. Za to vrijeme, Brunina bivša djevojka Tea Slavica također uživa u pažnji drugih muškaraca.

Zgodna Tea koja se u slobodno vrijeme bavi modelingom i manekenstvom, trenutno se zabavlja na otoku Hvaru koji uvijek garantira dobre provode.

Brojni mladi turisti, također su ovdje željni zabave, pa se Tea sa svojim ženskim društvom dobro uklopila u okolinu.

Tea Slavica na Hvaru Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Bliske prijateljice dane provode hvatajući boju, a pred sam zalazak sunca upute se u jedan od najpopularnijih klubova na plaži. Dobra atmosfera, muzika i kokteli izmamili su široki osmijeh na lice ove atraktivne Zagrepčanke.

Slavica se putem svog Instagram profila pohvalila kako je osim prijateljicama, okružena i nekolicinom stasitih udvarača, te jasno dala do znanja da joj godi njihovo društvo i pažnja.

Tea se među brojnim djevojkama na ludoj zabavi, istaknula svojom nevjerojatnom figurom. Posljednjih mjeseci naporno je vježbala kod kuće te nije dopustila da zbog karantene nakupi višak kilograma. Svakodnevni treninzi rezultirali su mišićavim trbuhom, vitkim nogama i rukama te podignutom stražnjicom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Tea's yacht 😎

Objavu dijeli Tea Slavica (@tea_slavica)