ŠUŠKA SE O NOVOJ VEZI

Okružen lijepim ženama: Dinamovac Bruno Petković najpoželjniji je neženja

26.05.2020 u 12:25

Bionic
Reading

Nakon prekida s djevojkom Teom Slavicom, Dinamov napadač Bruno Petković naglasio je kako uživa u slobodi. Međutim zbog učestalih druženja s poznatim ljepoticama vrlo je često prezentiran kao najpoželjniji domaći nogometaš. Nakon što ga se povezivalo s tenisačicom Donnom Vekić, šuška se da je sve prisniji s nekadašnjom manekenkom Ivom Šarić

Nakon osvojene titule najboljeg nogometaša HNL-a u 2019. godini, Bruno Petković očito se može pohvaliti još jednom. Pripada mu naime titula jednog od najpoželjnijih domaćih neženja.

Iako je nedavno kazao da mu je ova prva daleko bitnija titula, riječima: ‘Naplata dugogodišnjeg rada mi je draža nego ta medijski prozvana koja ničemu ne služi’, ne sumnjamo da mu društvo zgodnih djevojaka ne godi.

Talentirani nogometaš u listopadu je prekinuo svoju jednogodišnju romansu s atraktivnom manekenkom Teom Slavicom i od tada ga se ne prestaje povezivati s raznim djevojkama.

‘Bruno Petković je od sada slobodan dečko’, objasnila je prošlu jesen Slavica, koja svojim izazovnim fotografijama na društvenim mrežama privlači pažnju brojnih muškaraca. Iako je ton mlade ljepotice djelovao vrlo ozbiljno, dajući do znanja da se nisu razišli u lijepim odnosima Bruno je kazao da su i dalje u korektnom odnosu.

Nakon toga, Petkovića se neko vrijeme povezivalo s tenisačicom Donnom Vekić. Slavni sportaši oko svog su druženja bili dosta tajnoviti te nisu željeli komentirati što se između njih događa. No, ako je suditi po posljednjem nizu događaja, izgleda da su zgodna Osječanka i stasiti Metkovac samo jako dobri prijatelji, kako su i sami puta više isticali.

Naime, Brunu se posljednjih dana povezuje s nekadašnjom manekenkom Ivom Šarić. Dvojac je snimljen u nekoliko privatnih druženja, a prvi su puta stupili u kontakt kada je Iva u ulozi voditeljice HRT-ove emisije ‘Klub 7’ ugostila slavnog dinamovca.

Razgovarali su tada osim o nogometu i poslovnim planovima, o nešto lakšim temama kao što je ljubavni status. Petković je tada ekskluzivno dao intervju Ivi Šarić, nedugo nakon svog prekida te bez problema progovorio o temi koju inače vješto zaobilazi u medijima.

Isto tako, nije mogao sakriti koliko mu godi društvo jedne od najljepših Hrvatica.

‘Sretan sam slobodan i lijepo mi je’, kazao je tada. Za komentar tportalu oko cijele situacije Bruno danas nije bio dostupan. Do šest godina starije Ive Šarić također nismo uspjeli doći jer komentare na temu svog ljubavnog života, nakon razvoda od nekadašnjeg nogometaša Jerka Leke, ne daje rado.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube, HRT Klub 7