NITKO SE NIJE NADAO

Nakon prekida veze s Brunom Petkovićem, Tea Slavica odlučila se na neobičan potez

11.11.2019 u 10:59

Bionic
Reading

Njezinu jučerašnju objavu na Instagramu prenijeli su mnogi mediji, a nakon svega manekenka i ovogodišnja prva pratilja Miss Universe Hrvatske iznenadila je sve onime što je napravila

'Da me trebalo kontrolirati, došla bih u paketu s daljinskim upravljačem.' Napisala je to jučer na Instagramu 20-godišnja Tea Slavica, prva pratilja Miss Universe, ali i bivša djevojka dinamovca i odnedavno hrvatskog reprezentativca, zbog čega su mnogi pomislili kako su te riječi namijenjene upravo Bruni Petkoviću.

Iako je fotografija ostala, tu je izjavu lijepa Zagrepčanka izbrisala, a potom se odlučila na pomalo čudan potez - svoj profil na Instagramu zaključala je za javnost. No oni koji je i dalje prate danas su mogli vidjeti novu fotografiju, na kojoj pozira u mini suknji i čizmama iznad koljena, a očito poučena jučerašnjim iskustvom, ovoga puta objavila ju je bez ikakvog dodatnog teksta, a komentara vjernih pratitelja ni ovoga puta nije nedostajalo.

  • +7
Tea Slavica Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

Inače, ova studentica međunarodnog poslovanja na Rochester Institute of Technology unuka je jedne od najbogatijih Hrvatica, Zdenke Infeld, koja je na čelu jedne od najpoznatijih tvornica za izradu žica za žičana i gudačka glazbala Thomastik Infeld Vienna. Uz to, Zdenka Infeld velika je zaljubljenica u kolekcionarstvo te posjeduje više od 14 tisuća slika, brojne skulpture i antikni namještaj.