NE SKIDAJU OSMIJEH S LICA

Ljubav traje već pet mjeseci: Prvo zajedničko ljeto Ive Šarić i Brune Petkovića

04.08.2020 u 13:05

Bionic
Reading

Iako o svom privatnom životu niti jedno od glavnih aktera ove priče ne želi pričati, sudeći po osmjesima na licima, koji su vidljivi posebice kod manekenke Ive Šarić na njezinu Instagram profilu, sve je napokon sjelo na svoje mjesto

O njihovoj vezi već se pričalo prije dva mjeseca, kada su snimljeni u nekoliko privatnih druženja, a njihovo poznanstvo seže još iz emisije 'Klub 7' kada je Iva Šarić, kao voditeljica, ugostila slavnog Dinamovca.

Tada su osim o nogometu i poslovnim planovima, razgovarali i o nešto lakšim temama kao što je ljubavni status. Upravo je tada, nedugo nakon što je prekinuo vezu s Teom Slavicom, Bruno Petković ekskluzivno dao intervju Ivi Šarić i pričao o ljubavi.

Svi ti napisi o njihovoj navodnoj vezi potvrđeni su Story.hr-u, kojima je izvor blizak paru potvrdio kako su nogometni reprezentativac Bruno Petković i diplomirana ekonomistica Iva Šarić već pet mjeseci zajedno. 25-godišnji nogometaš već je prisustvovao i na nekoliko obiteljskih večera u Ivinoj obitelji, a proveli su zajedno i dio godišnjeg odmora.

I dok Petković iza sebe ima vezu s Teom Slavicom, 31-godišnja Iva Šarić ima brak s bivšim nogometašem Jerkom Lekom s kojim je dobila i dvojicu sinova, sedmogodišnjeg Carlosa i petogodišnje Leona. Par je bio u braku od 2012. do 2017. godine, a nakon svega ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju sinove.