ZALJUBLJENI DO NEBA

Ludi provod: Machine Gun Kelly svoju je Megan nosio na leđima nakon partyja

26.06.2021 u 23:18

Bionic
Reading

Glumica Megan Fox, najpoznatija po ulogama u filmovima 'Transformeri' i 'Jenniferino tijelo' i njezin dečko, glazbenik Machine Gun Kelly, otkako su skupa omiljena su meta fotografa

Slavni se par često može vidjeti i u noćnim izlascima, pa su ih paparazzi ulovili prilikom odlaska kući nakon što su posjetili afterparty nakon koncerta osebujnog glazbenika Yungbluda u klubu The Roxy u Zapadnom Hollywoodu.

Buntovni glazbenik mnoge je iznenadio pokazavši svoju romantičnu stranu jer je svoju dragu koja je privlačila poglede u pripijenom topu, uskim hlačama od PVC-a i vrtoglavim štiklama, u jednom trenutku ponio na leđima.

  • +4
Megan Fox i Machine Gun Kelly Izvor: Profimedia / Autor: RACHPOOT/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako su se svi pitali je li Megan (35) bilo već dosta provoda ili su je nažuljale štikle, njezin dečko nije mario za poglede i pazio je da se ne poskliznu prilikom silaska po strmim stubama iz kluba.

Par je u vezi od prošle godine, nakon što se glumica razvela od svog supruga glumca Briana Austina Greena s kojim ima tri sina.

  • +3
Megan Fox Izvor: Profimedia / Autor: RACHPOOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubav je, kako se pisalo, planula kada su zajedno snimali film 'Midnight in the Switchgrass', a Megan je ubrzo nakon toga pokrenula razvod.

Inače, glazbenik i glumac Machine Gun Kelly, pravi je mamac za ljepotice pa su ga dosad povezivali između ostalog i s Kate Beckinsale, Noah Cyrus, Demi Lovato, Chantal Jeffries...