CRNA OVCA

Lucy Liu prisjetila se neugodnog početka karijere

05.07.2020 u 19:12

Bionic
Reading

Slavna 51-godišnja američka glumica Lucy Liu tijekom karijere svakako je shvatila kako njen izgled može biti prepreka, ali i prednost u filmskoj industriji

Lucy Liu rođena je Njujorčanka. Njeni roditelji su iz Kine preselili na Tajvan, a zatim u SAD.

Glumica se prisjetila kako je samu sebe vidjela kao 'crnu ovcu' nakon što je saznala da njeni kolege dobivaju pozive na desetak audicija dnevno, dok je ona dobivala uglavnom niti pet mjesečno. Lucy Liu otkrila je da je ranu karijeru provela u čekaonicama u kojima žene nisu izgledale kao ona nakon čega je zaključila da joj to daje određenu slobodu.

'Kad ste nešto poput crne ovce brzo shvatite da nemate što izgubiti jer ionako vjerojatno ne traže nekoga poput vas', rekla je glumica.

Lucy Liu je ubrzo postala zvijezda, prvo u serijama poput 'ER' i 'Ally McBeal', zatim TV filmovima i na kraju u holivudskim hitovima među kojima su 'Charlie's Angels' i 'Kill Bill'. Poznata glumica, kao i mnogi njeni kolege, ovih je dana ponovo na malim ekranima. Lucy Liu nedavno je glumila u duhovitoj seriji 'Why Women Kill' ('Zašto žene ubijaju'), a prije toga je dugi niz godina bila Joan Watson u uspješnoj seriji 'Elementary'.

Slavna glumica okušala se i u redateljskoj ulozi, a uspješno se bavi i umjetnošću već više od 25 godina.

  • +5
Lucy Liu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia