ZGODNA TROJKA

Ubojita kombinacija: Charliejeve anđelice nakon gotovo dva desetljeća na okupu

02.05.2019 u 12:07

Bionic
Reading

Glumice Cameron Diaz, Drew Barrymore i Lucy Liu prije punih 18 godina snimile su zajedno veliku uspješnicu, film 'Charlijevi anđeli' koja je tri godine kasnije dobila i svoj drugi nastavak. Ovu veselu i atraktivnu trojku od tada nismo imali puno prilike vidjeti zajedno na okupu, a sada ih je spojio jedan divan trenutak

Malo tko se ne sjeća Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu u akcijskoj komediji 'Charlijevi anđeli' koja se snimala 2000. Osim što ih je taj filmski projekt proslavio i osigurao nevjerojatnu zaradu, glumice su se itekako zbližile na snimanju i postale iskrene prijateljice.

Najbolje to vidimo na primjeru Diaz i Barrymore koje su i danas nerazdvojne unatoč tome što se Cameron prije nekoliko godina povukla iz Hollywooda.

No, da su uvijek najbolja podrška i za treću kolegicu iz filma, dokazale su okupivši se na šetalištu slavnih na Beverly Hillsu gdje je Lucy Liu dobila svoju dugoiščekivanu zvijezdu.

  • +10
'Charlijevi anđeli' ponovno na okupu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za tu prigodu lijepa Amerikanka kineskih korijena odjenula je svilenu haljinu romantičnog uzorka, dok su joj se kolegice pridružile u također trendi izdanjima. Cameron je pokazala svoju opuštenu stranu u trapez trapericama i bijelom sakou, kosu podignuvši u neuredni rep, a Drew se opredijelila za laganu haljinu te vrtoglavo visoke sandale.

Nakon nekog vremena na fotografiranju im se pridružila Demi Moore koja se pojavljuje u drugom nastavku filma 'Charlijevi anđeli'. Zgodne holivudske glumice oduševile su okupljene na najpoznatijoj šetnjici u Los Angelesu.