iza kulisa

Lovro Juraga pokazao kako izgledaju probe za show: 'Vježbamo sve osim onoga što moramo'

13.04.2023 u 10:03

Bionic
Reading

U četvrtoj emisiji dvanaeste sezone emisije 'Zvijezde pjevaju', ove subote šest će parova pjevati novi val i dance, ali će se za dodatni bod boriti i u duelu

Velika nada hrvatske glumačke scene, Lovro Juraga sa svojim mentorom Vjekom Ključarićem iz tjedna u tjedan oduševljavaj publiku i žiri. A pjevačkim dvojcem oduševljeni su i gledatelji.

Na društvenim mrežama hrpa je komentara na njihov nastup, a neki ih već prozivaju pobjednicima ove sezone. 'Genijalni', 'Dečki su pomeli. Obožavam njihovu energiju', 'Bolji od originala, naježila sam se. Do pobjede', 'Apsolutno zaslužene desetke', bili su neki od stotinu komentara na društvenim mrežama nakon prošlotjednog nastupa u showu kada su izveli pjesmu 'Zitti e Buoni' talijanske grupe Måneskin.

  • +4
Lovro Juraga Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Lovro je videom iz studija gdje imaju probe, pokazao kako izgledaju pripreme za sljedeću emisiju. 'Vježbamo sve osim onoga što moramo', napisao je. Na snimci se može čuti kako Vjeko svira klavir a skupa pjevaju 'Moj lipi anđele' Olivera Dragojevića.

Inače, Lovro uz glumačku karijeru paralelno gradi i glazbenu tako da je već objavio svoju pjesmu 'Oluja ljubavi', ali i skladao glazbu za jednu predstavu.