NAJVEĆA PODRŠKA

Lokasova draga puca od sreće: 'Ponosna sam na projekt mog čovika'

04.02.2020 u 14:34

Bionic
Reading

Bivša Miss turizma, nekadašnja košarkašica i djevojka Joška Lokasa posebno je bila uzbuđena prije početka emitiranja dramske mini serije 'Nestali' čiji je autor i scenarist njezin dragi. Otkrila je kako je 'to nešto sveto' što je nastajalo 'između njihovih četiri zida'

'Ponosna sam na projekt mog čovika, scenarista i producenta Joška Lokasa. Uzbuđenje raste, nešto sveto što smo njegovali godinama unutar naša četiri zida, danas će ugledati svjetlo dana na malim ekranima', podijelila je radost sa svojim pratiteljima Jelena Katarina Kapa uoči sinoćnjeg emitiranje prve epizode serijala 'Nestali'.

Atraktivna Trogiranka je bila uz svog voljenog i na nedavnoj premijeri serije na Prisavlju.

'Jelena je ta koja se brine za naš odabir privatnog, ali i društvenog života te obiteljski sklad. Kako u slobodnim trenucima tako i na društvenim mrežama. Nije joj lako jer kao mlada i ambiciozna žena ima i svojih briga i obaveza preko glave, ali bez njene podrške sve ovo bilo bi puno teže. Trenutno poteže za oboje', bio je iskren Joško Lokas u razgovoru za tportal.

Za njihovu ljubav doznalo se 2015. godine kad je bivša misica na Instagramu objavila fotografiju u kućnoj atmosferi kraj koje je napisala i 'sve moje u tebi stanuje'.