PAR IZ SNOVA

Ljupka Gojić i Mihael Mikić: Jedanaest godina velike ljubavi

26.05.2017 u 11:22

Bionic
Reading

Prije jedanaest godina na današnji dan naša je najpoznatija manekenka Ljupka Gojić stala pred oltar sa svojim suprugom Mihaelom Mikićem. Zaljubili su se još kao djeca te su s godinama pokazali da se odlično razumiju i upotpunjuju. Ova će im godišnjica sigurno ostati u posebnom sjećanju jer su prije nekoliko dana saznali da će se njihova četveročlana obitelj uskoro proširiti

Mihaelu je vjenčani kum bio kolega s travnjaka Igor Bišćan, dok je Ljupka za kume odabrala svoje prijateljice iz djetinjstva – Vlatku Čučić i Barbaru Medić.

Mladenci su s prijateljima i obitelji proslavili veliki događaj u Golf&Country klubu, a svadbeno slavlje trajalo je do dugo u noć.

Budući da su tada improvizirali crkveno vjenčanje s oltarom koji je bio postavljen na terenu kluba, Ljupka i Mihael 2014. obnovili su bračne zavjete sklopivši crkveni brak.  

Toga dana sjećaju se i nakon punih jedanaest godina skladnog braka iz kojeg su proizašle njihove dvije najveće ljubavi, kćerkice Jana i Mila.

Predivne fotografije i anegdote iz života ove poznate 34-godišnjakinje svakodnevno možemo pratiti na njezinu profilu na Instagramu, na kojem ih rado objavljuje. Tako se i ovoga puta fotografijom prisjetila svog najsretnijeg dana u životu, kada se zavjetovala na vječnu ljubav svom današnjem suprugu.

Klinci 🤵🏻👰🏼 #26.5.2006.

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Ova prekrasna obitelj već posljednjih osam godina živi u Hirošimi, u kojoj Mihael igra nogomet za tamošnji klub Sanfrecco, dok Ljupka uspješno vodi svoj dugogodišnji brend Jolie Petit stacioniran u Hrvatskoj.

@mikamm14 #tokyo2017 🗼❤️

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

'Moda je u isto vrijeme ozbiljan biznis i igra ako ste u tome svim srcem i dušom. Poput drugih zanimanja, uvijek ste u tome. Vrhunski chef uvijek se igra novima okusima, ispituje, uživa... Onima koji tome nisu vični sve se uvijek čini teško. Tako je i s modom!', rekla je nedavno u velikom intervjuu za tportal jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, čijem se stilu dive mnogi.

Modu - svoju veliku ljubav - pretvorila je u uspješan posao, u kojem joj najviše pomaže majka.

@joliepetitebyljupkagojic #joliepetitebyljupkagojic 💙

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Mila i Jana zasad su cijeli Ljupkin svijet i njima je uglavnom sve podređeno. Dok suprug ima mnogo obveza s klubom, nekadašnja manekenka svoje vrijeme najviše provodi upravo s djecom, uspješno balansirajući dizajnersku karijeru i obiteljski život.

Prije nekoliko dana Ljupka nam je potvrdila da će treći put postati majka, čemu se najviše vesele kćerkice i suprug.