UŽIVAJU U ITALIJI

Ljupka Gojić Mikić s obitelji pobjegla na kratki odmor

23.12.2021 u 10:51

Bionic
Reading

Baš sve što nekadašnja manekenka, danas uspješna poslovna žena Ljupka Gojić Mikić objavi na društvenim mrežama oduševi njezine vjerne pratitelje, a osobito kada su u prvom planu njezine tri djevojčice. Bilo je tako i sada, kada je objavila fotografije s puta u Italiju

Ako na nešto mogu biti ponosni supružnici Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić onda su to njihove tri djevojčice - Jana Sienna, Mila Amelie i Mari Dana. Život u Japanu itekako je utjecao na njih, što se u konačnici može vidjeti u objavama bivše manekenke, danas uspješne poduzetnice Ljupke Gojić Mikić.

Raspjevane i rasplesane djevojčice glavne su zvijezde njezinog Instagrama, a sada je Ljupka otkrila kako su ih ona i Mikić odveli na kratko putovanje po Italiji.

U nizu snimki i fotografija, koje je stavila na svoj Instagram Story, Ljupka Gojić Mikić otkrila je da su proveli nezaboravan dan u Veneciji. Osim što su šetali i obilazili tamošnje znamenitosti, vozili su se gondolom, ali i uživali u dobroj hrani.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Nakon toga 'oglasila' se iz Milana, točnije fotografijom djevojčica ispred milanske katedrale. Je li Milano i njihova posljednja destinacija prije povratka u Zagreb ili će još neki talijanski grad posjetiti, doznat ćemo vjerojatno u nekoj novoj objavi, koja će biti posebna i po neobičnim modnim izričajima Jane Sienne, Mile Amelie i Mari Dane, za koji se ne možemo ni sami odlučiti koji je bolji i orginalniji.