SJAJNA FIGURA

Ljupka Gojić Mikić rijetko se pokazuje u kupaćem kostimu, ali kada to napravi - dobije sve pohvale

27.07.2022 u 10:02

Bionic
Reading

Ona je jedna od naših najuspješnijih manekenki sa svjetskom karijerom, a budući da se 'umirovila' i okrenula nekim drugim poslovnim projektima, Ljupka Gojić Mikić sve rjeđe pokazuje svoje tijelo. Zato je svaka njezina fotografija u bikiniju veliko iznenađenje pratiteljima na društvenim mrežama

Kad god se Ljupka Gojić Mikić na društvenim mrežama pojavi u kupaćem kostimu, to izazove veliko zanimanje javnosti i medija. Bivša vrlo uspješna manekenka, danas poduzetnica i majka tri preslatke kćerkice, pokazala je kako provodi godišnji odmor, a jedna je fotografija dobila posebne pohvale.

Riječ je o fotografiji na kojoj Ljupka pozira s dragom prijateljicom, bivšom rukometašicom Anom Grčić Omrčen. Zgodne dame pozirale su u zanimljivim modelima kupaćih kostima u uvali na otoku Hvaru, a za svoj su izgled dobile samo komplimente.

Preplanule, istrenirane i skladne figure došle su do izražaja, a dobro znamo da Ljupka pazi i na zdrav način života i uravnoteženu prehranu te pažljivo bira namirnice koje sprema sebi i obitelji za obroke.

Takvim navikama uči i svoje tri kćeri, koje trenutno uživaju s njom i ocem Mihaelom Mikićem. Obitelj se odmara na Braču, a svojim su kćerima priuštili jednodnevni obilazak okolnih otoka.