MAJKA TRIJU KĆERI

I dalje izgleda kao u danima najveće slave: Ljupka Gojić Mikić u kupaćem kostimu koji ne trpi nesavršenosti

17.07.2022 u 15:04

Bionic
Reading

Ona je majka triju prekrasnih djevojčica koja je u lipnju napunila 40 godina, a i dalje izgleda kao u doba kada je žarila i palila modnim pistama. Zadovoljstvo i sreća, koji su rezultat toga da je Ljupka Gojić Mikić posložila sve privatno i poslovno, itekako su vidljivi na njoj, pa joj danas na izgledu mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke

Ona je naša najpoznatija manekenka, koja je modne piste odavno ostavila iza sebe i posvetila se nekim novim poslovnim pothvatima. Glavna su joj preokupacija tri prekrasne kćeri - Jana Sienna, Mila Amelie i Mari Dana - koje je dobila u braku s bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem, kao i bar Jolie Petite Patisserie u kojem njezin pomno odabrani tim bira i izrađuje najukusnije delicije.

Iako i sama uživa u slatkim i slanim poslasticama, na liniji Ljupke Gojić Mikić to se nigdje ne vidi, a sada se moglo uvjeriti i više od 100 tisuća vjernih pratitelja na Instagram profilu, kojima je pokazala kako izgleda u neobičnom crnom kupaćem kostimu.

A da su za njezin izgled zaslužni jedino geni, bez ikakvih treniranja i dijete, potvrdila je i njezina mama Željka koja je ispod jednog komentara sve razjasnila rekavši: 'U životu nije primila bučicu osim one kaj joj baka Erizika radila s domaćim tj, tak da sam se nadaj.'

  • +2
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Kupaći kostim koji bi se najlakše opisao riječima 'spojeni dvodijelni kostim', ima gaćice visokog struka, duboki dekolte i proreze na struku i trbuhu, zbog čega i ne može pretjerano sakriti bilo kakve nedostatke, a Ljupki pristaje savršeno. Preplanula Ljupka Gojić Mikić za svoj izgled dobila je samo komplimente.