mila amelie

Ljupka Gojić Mikić podijelila simpatičnu anegdotu svoje kćeri: 'Ono kad skuhaš ručak...'

28.01.2024 u 17:58

Bionic
Reading

Kako djeca brzo rastu pokazuje i Instagram profil naše proslavljene manekenke Ljupke Gojić Mikić koja je u braku s Mihaelom Mikićem dobila tri djevojčice

Ljupka Gojić Mikić majka je triju multitalentiranih djevojčica čijim se uspjesima poznata manekenka nerijetko pohvali na Instagramu. Ovaj put pokazala je kako je 12-godišnja Mila Amelie skuhala nedjeljni obiteljski ručak, no nije sve pošlo po planu mlade kuharice.

Naime, kako pokazuje Instagram Story, Mila je skuhala ručak, no nitko od članova njezine obitelji nije bio na vrijeme pa je simpatična djevojčica neuobičajenu situaciju zabilježila fotografijom.

'Kada napraviš ručak, a nema nikoga doma. Ali mašta je najljepša', napisala je 12-godišnjakinja našalivši se kako će članove obitelji zamišljati za stolom.

Iako je djevojčica velik dio djetinjstva provela u Japanu gdje je zavoljela japanske specijalitete, ovaj put se odlučila za talijansku kuhinju.

Simpatična obitelj sa zagrebačke Knežije nerijetko dijeli trenutke iz života na društvenim mrežama, a na profil lijepe Ljupke pokazuje kako njezine djevojčice izrastaju u prekrasne djevojčice.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL