kakva preslatkoća

Ljupka Gojić Mikić s bratom podijelila uspomenu iz djetinjstva: 'Ja jedem, ti gledaš'

25.01.2024 u 12:04

Bionic
Reading

Domaća dizajenerica i manekenka s vremena na vrijeme vrati se u prošlost prisječajući se svojih najbezbrižnijih vremena. Sve je raznježila fotografijom na kojoj je s mlađim bratom Dadom Gojićem i to u njihovim najranijim godinama života

Mnogima je poznato da je Ljupka Gojić Mikić odrasla je u zagrebačkom naselju Knežija, četvrti u kojoj su i danas ostali živjeti njezini roditelji i brat koji s obitelji živi preko puta njezinih vrata u zgradi.

Često ga pokazuje na Instagramu, a ovog puta je 'pao' prizor iz njihovih najmlađih dana. Na fotografiji se može vidjeti kako Ljupka nevjerojatno podsjeća na jednu od njezine tri kćeri - Milu Amelie, što su joj pratitelji ranije znali komentirati, a njezin tada mali braco gleda u nju. 'Ja jedem a ti gledaš', opisala je Ljupka taj nježni prizor.

Njezin brat Dado, inače je direktor modnog brenda Jolie Petite u vlasništvu sestre. Na ranijim fotografijama koje je Ljupka objavila dalo se vidjeti kako imaju slične crte lica, a njihova majka Željka se pozabavila licem svoga sina i ustvrdila da nevjerojatno liči na Leonarda di Caprija.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL