OBLJETNICA LJUBAVI

Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić: 18 godina čiste sreće

05.02.2018 u 11:32

Bionic
Reading

Putem svojih profila na Instagramu, bivša manekenka i nogometaš podsjetili su sve na jednu divnu obljetnicu - onu početka njihove ljubavi. Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić zajedno su od 2000. godine, šest godina kasnije sklopili su građanski brak, a prije četiri godine i crkveni. Tijekom 18 godina ljubavi, par je dobio i tri djevojčice - Janu Siennu, Milu Amelie i najmlađu Mari Danu

Iako, kada su započinjali svoju vezu davne 2000. godine, rijetki su bili oni koji su vjerovali i u opstanak iste, bivša manekenka Ljupka Gojić i nogometaš Mihael Mikić dokazali su suprotno. 18 godina kasnije, i dalje su sretni, u građanskom braku su od 2006. godine, a osam godina kasnije sklopili su i crkveni brak, imaju tri prekrasne djevojčice i uspješne karijere.

Zavoljeli su se još kao djeca, nogometaš Mihael Mikić imao je samo 14 godina kada se zaljubio u Ljupku, a vezu su ozakonili nakon šest godina hodanja - 26. svibnja 2006. godine svadbeno je slavlje održano u zagrebačkom Golf&Country klubu.

Osam godina kasnije, zavjete su obnovili i u crkvi pred svojom obitelji, kumovima i bliskim prijateljima, a s njima su bile i njihove djevojčice, dvogodišnja Mila Amelie i šestogodišnja Jana Sienna, koje su tom prigodom primile i sakrament krštenja.

Obitelj je posljednjih godina živjela u Japanu, gdje je Mikić igrao za klub Sanfrecce Hiroshima, a nakon što je Ljupka sve iznenadila divnom viješću kako je i treći put trudna, netom prije negoli je krajem rujna prošle godine rodila još jednu djevojčicu, koju su nazvali Mari Dana, bivša manekenka se sa Milom Amelie i Janom Siennom vratila u Zagreb.

  • +8
Sva lica Ljupke Gojić Mikić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Nedugo nakon rođenja Mari Dane, sretnoj obitelji pridružio se i otac i suprug, kojem je istekao ugovor s japanskim klubom, a iako su mislili kako je to njegov posljednji profesionalni angažman, Mikić je potpisao novi ugovor, ovoga puta za japanski nogometni klub Yokohama, pa bi vesela obitelj Mikić ponovno mogla krenuti put te daleke zemlje.

Svoje Instagram profile i ovoga su puta iskoristili da jedno drugome, na svoj način, iskažu ljubav, za svih 18 godina sreće, tijekom kojih su dobili najljepši mogući dar - tri djevojčice na koje itekako mogu biti ponosni.