CHARLIZE THERON:

'Ljubi se kao mrtva riba'

27.04.2017 u 19:17

Bionic
Reading

Nikad nije dobro kad žena opiše način na koji se ljubite riječima kao mrtva riba, no kad to učini jedna od najljepših žena Hollywooda Charlize Theron, onda ste stvarno u gabuli

Nakon što je 41-godišnja Charlize Theron gostovala kod Ellen DeGeneres i opisala poljubac s Vinom Dieselom kao 'ljubljenje krepane ribe', nije čudno da voditeljica nije odoljela a da ne pita Diesela što on misli o tome.

S obzirom na to da je ovih dana prilično zadovoljan činjenicom da mu je zadnji film u franšizi 'Brzi i žestoki' ponovo na samom vrhu ljestvice filmova koji su najbolje zaradili, Vin Diesel bio je odlične volje tijekom svog gostovanja u emisiji Ellen DeGeneres.

Iako se činilo kako je nemoguće izbaciti 49-godišnju zvijezdu iz takta, Ellen je to uspjela. Pitala je Diesela što misli o onome što je Charlize Theron rekla o tome kakav je bio njihov filmski poljubac.

'Znam li je li uživala? O, Bože, da. Poljubac ne laže, usne ne lažu', rekao je Vin Diesel kad su ga za USA Today pitali misli li da je Charlize Theron uživala ljubiti se s njim.

No kad je Ellen pitala Charlize Theron što misli o Dieselovu komentaru, glumica je bila zbunjena.

'Ne razumijem to. Doslovno ide unaokolo i priča kako sam se sjajno provela. No ja volim malo pokreta u svojim muškarcima. Poljubac se čini kao da je nasilan. Čini se kao da napadam njegovo lice svojim ustima', rekla je Charlize Theron.

Kad je Ellen Vinu prenijela što je Charlize rekla, on je samo u lažnoj nevjerici ustao i pretvarao se kako ne razumije kako je mogla reći da se ljubi kao mrtva riba.

Cijela priča oko poljupca između Charlize Theron i Vina Diesela zapravo je samo još jedan dio dobre reklame za film koji je ionako u samom vrhu po zaradi, no svi se očito dobro zabavljaju lažnom svađom.

YouTube Autor: YouTube