kraj ljubavi

Kobna sedma: Sofia Vergara i Joe Manganiello objavili vijest o rastavi

18.07.2023 u 08:45

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Iako na Instagramu često objavljivali zajedničke fotografije, čini se da su tako samo prikrivali probleme između svoja četiri zida. Sofia Vergara i Joe Manganiello su objavili da kreću odvojenim putevima, a obožavatelje ostavili u šoku

Svima je poznata teorija o kriznoj sedmoj godini braka, godini kada zaljubljeni supružnici otvaraju oči i shvaćaju da više nisu zadovoljni, godini kada stvari krenu ići nizbrdo. Mnogim holivudskim brakovima presudila je upravo ta 'kobna sedma', a njima se sada pridružuje i glumački par Sofia Vergara i Joe Manganiello.

Donedavno su objavljivali fotografije sa zajedničkog odmora, posljednju zajedničku sliku objavili su prije tek 14 tjedana, no Sofijin rođendan mnoge je potaknuo da pomisle da je par u bračnoj krizi. Ipak, Manganiello se potrudio supruzi čestitati rođendan na društvenim mrežama pa su mnogi pomislili da je samo riječ o rasporedima koji se ne preklapaju.

Ipak, par je odlučio krenuti odvojenim putevima.

'Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života', rekli su ekskluzivno za Page Six i ostavili obožavatelje u šoku.

Priča ovog holivudskoj para mnogima će i zvučati kao scenarij kakvog holivudskog ljubavnog filma.

Joe Manganiello oduševio se Vergarom još dok je bila zaručena za biznismena Nicka Loeba, no čuvši da su zaruke raskinute odmah joj je poslao poruku i poziv za spoj. Iako ga je Vergara uvjeravala da odnos neće uspjeti (možda je bila i u pravu?), ubrzo su shvatili da zajedno osjećaju sigurnost. Vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji u Palm Beachu u studenom 2015. pred 400 uzvanika, a činili su se nerazdvojni.

Par je posljednji put viđen zajedno prošlog mjeseca kada je Vergara posjetila Manganiella na snimanju njegovog novog projekta 'Nonnas' s Vinceom Vaughnom, a potom je otputovala na Capri s prijateljicama. Na putovanju je obožavateljima obznanila da joj je 'život dao limune', a sada je jasno i na koje limune je pritom mislila...

ima i tenisice

Sofia Vergara iskočila iz korzeta u kombinaciju u kakvoj ju ne viđamo često

Pogledaj galeriju