PRAVI RAZLOG

Je li silna želja da imaju dijete dovela do razvoda Sofije Vergare i Manganiella?

21.07.2023 u 12:29

Bionic
Reading

Zahtjev za razvod podnio je Joe Manganiello i to iz jednostavnog razloga. Iako je službeno u papirima napisao da je riječ o nepomirljivim razlikama, prava istina je da se on i Sofia Vergara nisu slagali na temu djece

Izvor blizak 46-godišnjem glumcu otkrio je za Page Six kako je Joe Manganiello uvijek govorio kako želi postati otac, kao i da je ta želja tijekom posljednjih godina sve intenzivnija. U trenutku kada se par vjenčao u studenom 2015., 51-godišnja Sofia Vergara navodno je s njim dijelila tu želju, no ista je, očito, s vremenom nestala.

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' već ima 31-godišnjeg sina Manola, kojeg je dobila u braku s Joeom Gonzalezom, a vjerojatno joj se sve zamjerilo nakon teške i duge sudske bitke s bivšim zaručnikom Nickom Loebom. Naime, njih dvoje su 2013. krenuli na IVF postupak no djecu nisu dobili.

Sofia Vergara i Joe Manganiello Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što su raskinuli zaruke i krenuli svatko svojim putem, krenula je bitka za dva preostala zamrznuta embrija, koja je Loeb silno želio dobiti za sebe kako bi mogao uz pomoć surogat majke dobiti djecu.

Sudac je u konačnici, u ožujku 2021., presudio u korist Sofije Vergare, no, kažu, cijeli slučaj i proces utjecali su itekako na njezino viđenje o tome da ima još djece.

dobri geni

Sofia Vergara u izlasku sa 31-godišnjim sinom jedincem, zgodnoj mami nitko ne bi dao 50

Pogledaj galeriju

Dobro upućeni izvor tvrdi kako je upravo to presudilo sedmogodišnjem braku Manganiella i Sofije Vergare.

Brakorazvodna parnica trebala bi biti brza, osobito jer su financijski odavno riješili sve, potpisavši prebračni ugovor kojim su se obje strane na vrijeme osigurale.