ponovno zajedno

Amber Heard i Elon Musk dali još jednu šansu svojoj ljubavi

17.01.2018 u 13:20

Bionic
Reading

Nedavne glasine kako se bivši partneri glumica Amber Heard i milijarder Elon Musk ponovno sve češće druže pokazale su se istinitima jer su izvori bliski paru potvrdili kako su svojoj ljubavi ipak dali još jednu šansu

Milijarder i vlasnik kompanije Tesla, Elon Musk ovih dana proživljava svoje najsretnije trenutke. Naime, nakon višemjesečnog prekida ponovno se vratio bivšoj djevojci, glumici Amber Heard

'Ponovno su zajedno', kazali su izvori bliski slavnoj glumici za američke tabloide i tako potvrdili šuškanja koja traju od studenog da između ovo njih dvoje još uvijek postoji jaka kemija.

  • +11
Elon Musk i Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Amber se sjajno provodi s Elonom, a on stalno želi provoditi vrijeme s njom. Jako je sretna što ga ima i stalo joj je do njega. Osim toga misli da je on fantastičan čovjek i spaja ih mnogo zajedničkih interesa', objašnjava nadalje isti izvor. 

Podsjetimo glumica i biznismen prekinuli su u kolovozu radi gustih poslovnih obveza i karijera koje su stajale na putu njihovoj ljubavi. Nakon toga u intervjuu za magazin Rolling Stone, sam Elon izjavio kako mu je prekid veze s Amber nanio 'emocionalnu bol'. 

Elon Musk i Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ona je prekinula sa mnom. Bio sam zaista zaljubljen, i ovo nevjerojatno boli', rekao je tada te iskreno priznao kako se boji samoće.  'Ne tražim jednonoćne avanture, već ozbiljnu vezu. U potrazi sam za nekim ozbiljnim tko će me pratiti u svemu, mojoj srodnoj duši, jer ako nisam zaljubljen i nisam u vezi, ne mogu jednostavno biti sretan. Nikada neću biti sretan sam. Odlazak u prazan krevet me ubija. Nažalost, itekako mi je dobro poznata samoća: Sam u velikoj, praznoj kući gdje odzvanjaju samo tvoji koraci i nikoga na jastuku pored tebe. Kako možeš biti sretan u takvim situacijama? Još kao dječak rekao sam jednu stvar: 'Ne želim nikada biti sam', kazao je tada 46-godišnjak koji trenutno uživa u ponovnoj sreći s 31-godišnjom glumicom.