'LJETO NA BARONEU'

Ljetni program šibenske Tvrđave Barone donosi pregršt zanimljivih sadržaja

27.06.2019 u 15:49

Bionic
Reading

'Ljeto na Baroneu' koncept je u kojem posjetitelji svakodnevno mogu uživati u odličnoj glazbi, čaši vina i finim delicijama iz Barone bara, a sve to začinjeno ugodnom atmosferom na vrhu Šibenika

Tvrđava Barone će u srpnju i kolovozu za posjetitelje biti otvorena svakodnevno, do ponoći, uz popratan glazbeni program.

Tvrđava kulture Šibenik je za ugodne večeri na Baroneu tijekom srpnja i kolovoza pripremila čak 28 raznolikih programskih večeri: koncertni program objedinjen pod nazivom Strana B odvija se ponedjeljkom, filmski program Srijedom po svijetu dakako održava se srijedom.

Od ovog ljeta večernji program najviše pozornice u gradu dobiva i dodatak jer su zalasci sunca četvrtkom rezervirani za DJ sessions pod nazivom Kanal 4.

Ulaz na večernje programe besplatan je za članove Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom. Kako je najbolji provod u dobrom društvu, članovi Kluba na tvrđavu mogu povesti nekoga tko nema važeću člansku iskaznicu Kluba, uz predočenje kupona 'Povedite prijatelja' dobivenog pri učlanjenju. Više informacija o akciji 'Povedite prijatelja' može se pronaći na tvrdjava-kulture.hr.

Iz programa:

1.7. Prvu večer glazbenog programa Strana B i talentiranog mladog pijanista Maria Guberinu, s repertoarom Dalmatinska rapsodija.

3.7. Filmski program Srijedom po svijetu i film poznatog talijanskog redatelja Mattea Garronea, Dogman

4.7. Kanal 4 DJ sessions uz Adriatic Social Club DJ's

Iz programa Strane B za srpanj izdvajamo nastup dive suvremene jazz scene, Dennise Jannah koja na Tvrđavu Barone stiže 16.7.