HOLIVUDSKI ŽIVOT

Lisa Kudrow odahnula kad je saznala da ne mora biti slavna

25.10.2020 u 13:43

Bionic
Reading

Glumica Lisa Kudrow poznata po svojoj ulozi Phoebe u seriji 'Prijatelji' na početku karijere mislila je kako će morati imati aktivan društveni život kako bi osigurala uspjeh u svojoj industriji

Nakon što je deset godina glumila Phoebe Buffay u seriji 'Prijatelji' Lisa Kudrow se više nije morala brinuti u vezi toga hoće li moći naći posao ili ne, no na početku karijere strahovala je da će morati posjećivati razne zabave kako bi se našla na naslovnica časopisa.

Lisa Kudrow stvarno nije voljela ideju društvenog života posvećenog poslu. Glumica je odahnula kad je shvatila da neće morati loviti 'slavu'.

'Biti 'slavan' potpuno je drugačije od glume. Lako je biti slavan, pojaviti se na nekoj zabavi i na svim sličnim mjestima gdje će vas fotografirati za razne časopise. To nije teško. Štoviše, to je značajno lakše nego voditi ispunjen glumački život, raditi na svojoj glumi i tražiti zanimljive uloge. To je zapravo teško', rekla je Lisa Kudrow.

'Kad su 'Prijatelji' postali popularni, mislila sam da je moj posao biti slavna, pa sam se često pitala na kojim se zabavama moram pojaviti i kad je pristojno otići. Probala sam tako živjeti i brzo to zamrzila', rekla je glumica.

'A onda sam shvatila da jedno nema veze s drugim. Mogla sam i dalje biti glumica, bez lova na slavu. I dalje sam mogla dobiti poslove koje sam željela i uloge koje sam željela glumiti dok sam istovremeno imala vremena odvesti sina u školu i natrag i navečer biti kod kuće. Bilo je olakšanje pustiti dio karijere koja mi se nije svidjela', rekla je Lisa Kudrow.

Zvijezda 'Prijatelja' uvijek je bila zahvalna svojim tadašnjim šefovima koji su joj dozvoljavali raditi na drugim projektima što ju je stvaralački ispunilo.

'Postoji nešto nomadsko u vezi glume i često se znamo osjećati zaglibljeno kad radimo samo jednu stvar. Ako nam je dozvoljeno raditi samo jednu stvar, najčešće počnemo osjećati frustraciju. No, ja se nikad nisam tako osjećala dok sam radila na 'Prijateljima' jer su me producenti puštali da sudjelujem u nizu nezavisnih filmova. Sjećam se da sam bila vrlo zahvalna za taj ustupak te da sam bila vrlo sretna sa svojim životom', zaključila je Lisa Kudrow.

Courteney Cox i Lisa Kudrow Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia