zajednički provod

Emil Tedeschi i Lana Jurčević ne mogu skriti zaljubljenost

22.05.2017 u 10:08

Bionic
Reading

Lana Jurčević, kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića, i sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe Emil Tedeschi mlađi opušteno uživaju u najljepšim trenucima svoje ljubavi

Lana Jurčević i Emil Tedeschi svoju su vezu više od godinu dana krili od očiju javnosti, no nakon što su prije mjesec dana snimljeni kako izmjenjuju nježnosti na košarkaškoj utakmici sretni i zagrljeni poziraju na fotografiji koja je nedavno osvanula na Instagramu.

U elegantnoj dugoj crnoj haljini Lana se zabavljala u društvu prijateljica, ali njezin dečko nije ju ispuštao iz vida.

A post shared by *ℓ. ʝ* (@lanajurcevic) on

🖐🏻🚺✨💅🏻

A post shared by *ℓ. ʝ* (@lanajurcevic) on

Naime lijepa kći poznatog nogometnog trenera Nikole Jurčevića, koji trenutačno radi kao glavni pomoćnik Slavena Bilića u engleskom prvoligašu West Hamu, već je krajem prošle godine dala naslutiti da je u njezin život ušao netko poseban, a onda je s vremenom otkriveno da se radi o sinu predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, Emilu Tedeschiju mlađem.

Prije mjesec dana par je viđen kako izmjenjuje nježnosti na tribinama prateći košarkašku utakmicu u Zagrebu te tada nisu marili za znatiželjne i brojne fotografe oko sebe.  

A post shared by *ℓ. ʝ* (@lanajurcevic) on

Kada god im to obveze i brojna putovanja dozvoljavaju, par se trudi biti što više skupa, a više ne kriju to koliko uživaju u zajedničkim trenucima.

Čini se da su i Lanine prijateljice oduševljene njezinim odabranikom jer su jedva dočekale zajedničku fotografiju na njezinu Instagramu.