VOLIM SE MIJENJATI

Lijepa turska zvijezda opet iznenadila obožavatelje novim 'lookom'

18.12.2019 u 14:06

Bionic
Reading

Prije mjesec dana Deniz Bayasal oduševila je više od 3 milijuna obožavatelja na Instagramu novom frizurom s kojom je neprepoznatljiva. Sada je turska glumica koju je domaća publika zavoljela kroz ulogu u popularnoj seriji 'Fazilet i njezine kćeri' ponovo osvježila svoj izgled

Nakon serije koja se prikazivala na Novoj TV u kojoj je 28-godišnja ljepotica igrala ulogu najstarije kćeri Hazan gdje je zračila svojim karakterom i ljepotom, za njezinim životom stvorio se nevjerojatni interes publike. Nedavno je fanove počastila fotografijom iz frizerskog salona sa šiškama koje su ju u potpunosti promijenile. Kosu je, sudeći prema najnovijoj fotografiji još skratila i nakovrčala. Svoje pratitelje je pozdravila znakom srca kojeg je napravila s prstima, a oni nisu skrivali svoje oduševljenje pa su nizali mnoštvo komentara pored objave.

Slavna glumica se početkom rujna udala za glazbenika Barışa Yurtçua nakon dvije godine ljubavi. Sudbonosno 'da' izgovorili su u mondenom turskom ljetovalištu Çeşme na Egejskome moru, točnije u jednom popularnom restoranu koji je poznat kao okupljalište turske elite. Od tada se ne odvaja od svog supruga. Nedavno su se vratili s odmora u Nizozemskoj.

View this post on Instagram

#workwork 🤸🏻‍♀️

A post shared by Deniz Baysal Yurtcu (@denizbaysal_) on

Priznala je i da je on prvi muškarac koji je u njen život doveo mir i sigurnost koji su joj bili potrebni još od malih nogu kada su se njezini roditelji rastali. Otad je lijepa glumica imala strah od napuštanja, a on se najviše odražavao na njezine veze.

View this post on Instagram

@magazinizmir ‘Aralık’ 🍂🍁

A post shared by Deniz Baysal Yurtcu (@denizbaysal_) on