SVE JE ODUŠEVILA

Lijepa princeza dirljivim govorom nikoga nije ostavila ravnodušnim, a najmanje supruga

28.05.2018 u 14:56

Bionic
Reading

Danski princ Frederik proslavio je svoj 50. rođendan, a na slavlju se okupila cijela kraljevska obitelj kao i ostali danski uglednici. Tim povodom njegova je supruga, princeza Mary pripremila dirljiv govor koji nikoga nije ostavio ravnodušnim

Veličanstveni 50. rođendan danskog princa Frederika, sina kraljice Margarete II i princa Henrija koji je preminuo u veljači ove godine, došli su proslaviti brojni suradnici, obitelj i prijatelji. Za brojne uzvanike održana je svečana večera na koju su svi stigli pomno dotjerani i dobre volje.

Najviše se po običaju istaknula supruga slavljenika, princeza Mary, koja je ovoga puta osim stajlingom, briljirala i svojom ulogom domaćice.

#princefrederick #princessmary

Objavu dijeli Jpmi (@familiarealeuropeas)

U elegantnoj haljini nude nijanse ukrašenom zlatnim detaljima, 46-godišnja princeza i majka četvero djece ukrala je svu pozornost, a posebno kada se popela na pozornicu i održala nezaboravan govor svome voljenom suprugu.

'Toliko sam sretna da si me oborio s nogu i da smo se usudili zavoljeti jedno drugoga ne samo na kratko već za cijeli život', započela je lijepa princeza, a nakon romantičnih riječi prešla na humor. 'Sada ću vam objasniti što je Mamil. To je čovjek srednjih godina koji vozi skupocjeni profesionalni bicikli u adekvatnoj odjeći, uskom odijelu od lycre. Iako se mišljenja kose kada dođe do pitanja trebaju li muškarci iznad 40-e nositi takvu odjeću, moram priznati da moj dragi još uvijek izgleda fantastično u njoj', našalila se Mary koja je u jednom trenutku supruga uspjela ganuti do suza.

  • +2
Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bilo je to kada je spomenula njihovu djecu, princa Christiana, Isabelle te blizanaca Vincenta i Josephine koju su dobili tijekom 14 godina braka.