SLIKA S PLAŽE

Lijepa pjevačica htjela se pohvaliti svojim zgodnim dečkom, no svi su komentirali njene bujne obline u minijaturnom badiću

15.01.2021 u 21:14

Bionic
Reading

Po mnogima jedna od najzgodnijih pjevačica, Nicole Scherzinger, sa svojim je dečkom Thomom Evansom posjetila Otočje Turks i Caicos, poznato po predivnim plažama i tirkiznom moru. Bivša članica grupe Pussycat Dolls i sedam godina mlađi škotski igrač ragbija ne kriju koliko uživaju na svom ljetovanju u srcu zime, a pjevačica je posljednjom fotografijom na Instagramu raspametila svoje mnogobrojne obožavatelje

42-godišnja Nicole Scherzinger užarila je društvene mreže fotografijama s idiličnih Kariba. Lijepa pjevačica rodom s Havaja podijelila je na Instagramu fotografije kojima se željela pohvaliti svojim zgodnim dečkom, no 35-godišnjeg sportaša Thoma Evansa malo je tko zamijetio pored vatrene crnke.

Istina je da Evans ima istesane trbušnjake, no raskošne obline lijepe Nicole istopile bi i ledenjake. S time se slažu i njeni brojni obožavatelji koji su je u komentarima obasuli komplimentima.

Nema tko nije ostao oduševljen njenom besprijekornom figurom u minijaturnom bikiniju leopard uzorka, a bilo je i onih koje je zgodna pjevačica potaknula da počnu voditi računa o svojoj prehrani.

'Najslađi i najzgodniji par', 'OK, sad ću odložiti pizzu', 'Tvoje tijelo je ilegalno', 'Oboje ste prezgodni', 'Obožavam vas', 'Bacila sa pecivo', 'Posvoji me', 'Želim umrijeti na njenim obrazima', samo su neki od komentara ispod posljednje serije fotografija.

Da je otputovala na odmor, pjevačica je svima dala do znanja dan ranije, kada je objavila fotografiju na kojoj leži na prekrasnoj pješčanoj plaži u kupaćem kostimu, tagirajući lokaciju na kojoj se nalazi sa svojim voljenim.

  • +10
Nicole Scherzinger Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia