STRAHUJE OD BOLESTI

Lijepa oskarovka se požalila: 'Već jako dugo nisam spavala s nekim'

09.03.2018 u 10:00

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence na ekranima se možda mnogima čini kao vrlo atraktivna i uzbudljiva žena, no kako je priznala u nedavnom intervjuu, privatno je zapravo vrlo povučena, aseksualna te strahuje od spolnih bolesti, zbog čega rijetko stupa u intimne odnose

Iako rijetko u medijima govori o privatnim stvarima i ljubavnom životu, oskarovka Jennifer Lawrence u zadnjem intervjuu za magazin The Sun otkrila je neke od najintimnijih detalja.

Naime oskarovka je ispričala kako i zašto rijetko stupa u seksualne odnose.

'Možda govorim kao da mi se sve to jako sviđa i djelujem vrlo seksi, ali zapravo ništa ne poduzimam kad treba doći do akcije. Zapravo se jako bojim i strahujem od spolnih bolesti i zato sam svakog svog bivšeg partnera prije spolnih odnosa poslala na liječničke testove', otkrila je 27-godišnja ljepotica te dodala kako ne voli bilo kakav fizički kontakt te mrzi rukovanje i zagrljaje jer je uhvati panika od raznih bolesti.

Jennifer Lawrence u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga, jasno je dala do znanja kako u odnose stupa samo s partnerima i ne prakticira avanture za jednu noć. 'Trenutno nisam u vezi i jasno dajem do znanja da se jako dugo nisam seksala. Teško je to, pogotovo u ovom svijetu. Voljela bih uskoro nekoga pronaći i biti sretna u vezi', objasnila je Lawrence koja je iz posljednje veze s redateljem Darrenom Aronofskykim izašla u studenom prošle godine zbog prevelike dobne razlike.

  • +8
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, lijepa glumica je zvijezda aktualnog kinohita 'Crveni vrabac', u kojem je prvi put snimila golu scenu.

'Nisam bila toliko zabrinuta zbog golotinje, već me brinulo kako će izgledati moje bradavice na ekranu jer na setu je bilo jako vruće, pa sam mislila da izgledaju preveliko', kazala je seksi plavuša prije nekoliko tjedana gostujući kod Ellen DeGeneres.

Jennifer Lawrence u filmu 'Crveni vrabac' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube