ZNAK PAŽNJE

Lijepa gesta: Kamala Harris i suprug počastili zdravstvene djelatnike domaćim kolačićima

15.02.2021 u 10:34

Bionic
Reading

Američka potpredsjednica Kamala Harris i njezin suprug Doug Emhoff povodom Valentinova su napravili lijepu gestu, podijelivši dio svog vremena i kolačiće s medicinskim osobljem na prvoj liniji borbe protiv Covida

U subotu su se potpredsjednica i prvi gospodin Amerike sastali s Denisom McDonoughom, novopotvrđenim tajnikom Veteranske bolnice u Washingtonu, i njegovom suprugom Kari, i u nenajavljenom posjetu zdravstvene su djelatnike iznenadili malim znakom pažnje.

'Neka vam je slatko Valentinovo! Cijenimo vas. Kamala i Doug', stajala je poruka na kolačićima koji su podijeljeni zaposlenicima bolnice.

'Tako smo zahvalni što vas imamo', rekla je Harris liječnicima i medicinskim sestrama, koje su McDonoughovi počastili s kavom.

  • +5
Kamala Harris i Doug Emhoff u posjetu Veteranskoj bolnici Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fotografiju ovog slatkog iznenađenja prvi gospodin je podijelio u subotu na Instagramu.

'Ovog valentinovskog vikenda naša su srca sa zdravstvenim herojima koji danonoćno rade kako bi pružili podršku našoj zemlji u ovim teškim vremenima. Drago mi je što su nam se tajnik za pitanja veterana Denis McDonough i Kari McDonough mogli pridružiti kako bismo izrazili zahvalnost vrijednom osoblju Veteranske bolnice u Washingtonu', napisao je Emhoff.

Hariss i Emhoff prošloga su kolovoza proslavili šestu godišnjicu braka, a bivša senatorica Kalifornije tom je prilikom putem društvenih mreža poručila: '@douglasemhoff, nema nikoga s kim bih radije na ovom putovanju bila'.

Harris je razvedenog oca dvoje djece upoznala na spoju na slijepo, koji joj je 2013. namjestila najbolja prijateljica.

Gostujući u siječnju u emisiji Sunday Morning na kanalu CBS News, Harris je voditeljici Jae Pauley otkrila da, što se nje tiče, taj spoj i nije bio baš potpuno na slijepo.

'Dakle, moja najbolja prijateljica mi je dogovorila sastanak na slijepo i rekla mi je 'samo mi vjeruj, samo mi vjeruj'. Htjela je da jednostavno samo uđem u sve to i rekla mi da ga ne guglam', objasnila je Harris pa kroz smijeh priznala da je ipak to učinila, na što se i Emhoff nasmiješio i rekao: 'Oh, ovo je otkriće!'.

Emhoff je Harris zaprosio u ožujku 2014. godine, a vjenčali su se nakon nešto više od četiri mjeseca na sudu u Santa Barbari. Vjenčala ih je Kamalina sestra Maya.