NOVO KOCKASTO IZDANJUE

Lijepa djevojka našeg reprezentativca magnet je za poglede u Moskvi

13.07.2018 u 10:52

Bionic
Reading

U iščekivanju još jedne velike i povijesne utakmice naše reprezentacije, partnerice naših nogometaša vrijeme ukrate u najmnogoljudnijem gradu Rusije. Djevojka najmlađeg reprezentativca, Duje Ćalete-Cara kojeg hrvatski mediji nazivaju hrvatskim Gerardom Piqueom, ondje uživa u društvu prijateljica, a svojim zanimljivim modnim kombinacijama Adriana Đurđević privlači pažnju gdje god se pojavi

Plavokosa Dubrovkinja jedna je od najatraktivnijih hrvatskih WAGS-ica. Adriana Đurđević vrlo je popularna na društvenim mrežama gdje često objavljuje fotografije pa tako njezini pratitelji mogu pratiti i njezine moskovske dane koje provodi u iščekivanju nove utakmice naše momčadi.

Adriana je za novu šetnju i poziranje na Crvenom trgu, najpoznatijem moskovskom gradskom trgu, ponovo odjenula prigodnu navijačku kombinaciju. Ovog puta je na bijelu suknjicu, odjenula majicu na kockice, a oko struka vezala kockasti šal.

Diplomirana pravnica do sada je bila dva puta u Rusiji kako bi navijala za svog dečka Duju Ćaletu-Cara. Nakon povijesne pobjede nad Engleskom, Adriana se Duji od sreće bacila u zagrljaj i strastveno ga poljubila.

21-godišnji reprezentativac je toliko zaljubljen u svoju dragu da joj na društvenim mrežama pokazuje ljubav. Ona je, napisao je, njegova najveća podrška.

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta Car Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot