GUGU MBATHA-RAW

Lijepa britanska glumica o ulozi Meghan Markle u seriji 'Kruna': 'Bila bih jako polaskana kad bi mi je ponudili'

20.12.2021 u 18:13

Bionic
Reading

Gugu Mbatha-Raw, 38-godišnja britanska glumica neobične ljepote, ne bi odbila ulogu Meghan Markle u TV seriji 'Kruna' ukoliko bi joj bila ponuđena

Mbatha-Raw priznaje da bi definitivno 'razmislila' da glumi Meghan Markle u hvaljenoj seriji 'Kruna' ('The Crown') otkrila je u intervjuu za 'Tatler'.

Lijepa glumica rođena u Oxfordu koja iza sebe ima brojne uloge u brojnim filmovima i TV serijama ('Bad Girls', 'Miss Sloane', 'The Morning Show', 'Doctor Who') je rekla kako bi joj doista 'laskalo' ako bi joj ta uloga bila ponuđena.

U intervjuu za časopis Tatler u kojem se pojavila u glamuroznom izdanju, objasnila je da bi svakako 'razmotrila' priliku ako se ukaže, iako još nije napravljen službeni casting.

Upitana kako bi se osjećala da joj se ponudi uloga nakon što su obožavatelji serije upravo nju predložili za tu ulogu, uzviknula je: 'O moj Bože, bila bih jako polaskana. Morala bih to razmotriti', rekla je Gugu.

  • +5
Gugu Mbatha-Raw Izvor: Profimedia / Autor: Picture Capital / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako nikada nije upoznala princa Harryja i Meghan Markle, dodala je da prema njima osjeća simpatije.

U intervjuu je ispričala i da joj je jasno zbog čega su mnogi Amerikanci fascinirani njima.

'S američke strane ta priča izgleda kao bajka. Sigurana sam da to nije lak život. Kao i to da ne znamo ni pola stvarne istine, ali ja to poštujem', rekla je.

Inače, Gugu ćemo vidjeti u novom psihološkom trileru 'The Girl Before' na BBC One.